click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Street View
Cautare avansata
we found 0 rezultate
Rezultatele cautarii tale

Vanzare apartament deosebit in zona Kiseleff

450.000 Euro
nou
Video

Va propunem spre vanzare un apartament spectaculos ce este amplasat intr-un imobil nou, in zona Kiseleff – Arcul de Triumf.

Cu o suprafata desfasurata de 220 mp, apartamentul este situat la etajul 2 si dispune de o compartimentare decomandata. Este structurat astfel: vestibul, bucatarie inchisa, zona de living, 3 dormitoare, doua bai si 2 balcoane.

Livingul se caracterizeaza printr-o suprafata grandioasa ce inglobeaza mai multe zone: una de birou ce va permite sa lucrati fara sa va izolati in totalitate de restul familiei, un mini-bar echipat pentru  petrecerile organizate cu familia sau cu prietenii, o zona de dinning care dispune de un semineu functional si care va da caldura meselor luate cu cei dragi. Dintre cele trei dormitoare, unul este matrimonial, cu acces in balcon si dispune de baie cu cada si cabina de dus. Celelalte doua dormitoare sunt deservite de o baie cu cada. Bucataria ca mobilier, este in forma literei ”L”, mobilata si ultrautilata, ofera un spatiu generos pentru gatit cat si un spatiu suficient de mare pentru srvirea mesei.

Cele doua balcoane ale apartamentului sunt amplasate pe laturile imobilului. Desi zona este caracterizata printr-o circulatie intensa, in subsolul imobilului, aveti la dispozitie 2 locuri de parcare.

Acest apartament imbina cu siguranta un design interior placut, spatii mari si luminoase, linistea, confortul si siguranta caminului dorit.

Vanzare apartament deosebit in zona Kiseleff
5 (100%) 2 votes

Cartier::
State/County:
Judet: Romania
ID : 22649
Pret: 450.000 Euro
Suprafata: 220 m2
Camere: 4
Dormitoare: 3
Baii: 2
Regim Inaltime: 0
Anul : 2010
Garaj: 2
Etaje: 2
parc
mijloace transport
mobilat
nemobilat
restaurante
magazine
scoala
hotel
gradinita
aer conditionat
lift
walkscore87 / Very Walkable more details here

Cristi Dan

Agent imobiliar OLIMOB
0744166474
cristi.dan@olimob.ro

Contactati-ma