We found 0 results. View results
Your search results

Vanzare apartament 3 camere Pipera

99.000 € |  2 bedrooms  | 2 bathrooms | 95 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Pipera apartament de vanzare in liziera padurii Baneasa, in complex rezidential.  Complexul dispune de curte proprie, locuri de parcare rezervate, acces securizat. Acesta se afla in vecinatea Scolii Americane si la 5 minute de Centrul comercial Baneasa.

Blocul este structurat pe S+P+6+7R, iar apartamentul de vanzare se afla la etajul 2. Apartamentul are o suprafata construita de 95mp si este decomandat.  Dispune de trei camere , fiecare dormitor avind acces la cate o baie.

Apartamentul se vinde impreuna cu un loc de  parcare.

Accesul in imobil este securizat pe baza de receptie, plus supravegherea video care este facuta perimetral in jurul complexului.

Dezvolatat in zona de nord a Bucurestiului, la liziera padurii Baneasa, proiectul de apartamente « Pipera Apartments » va va oferi confortul de care aveti nevoie pentru locuinta mult visata cat si o buna oportunitate pentru investitie in zona de nord in apropiere de Scoala Americana, si cu acces facil catre Bucuresti atat prin Iancu Nicolae cat si Pipera Tunari.

Pipera Apartments a fost conceput ca un proiect unic si original datorita padurii si spatiilor verzi. Acest ansamblu rezidential deosibit dispune de 31 de apartamente, amplasate pe S+P+6+7R , locuri de parcare rezervate, parc propriu , zona joaca copii alei pietonale, acces securizat, receptie 24/24h, contorizare separata.

 

General Information

Property Id : 11394
Price: 99.000 €
Property Size: 95.00 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2

On The Map

Other Features
Hotel
parc
3 camere Pipera
size: 95 m2
rooms: 3
baths: 2
price: 99.000 €
3 camere Pipera
Dezvolatat in zona de nord a Bucurestiului , la liziera padurii Baneasa, proiectul de apartamente « Pipera apartments » va va oferi confortul de care aveti nevoie pentru locuinta mult visata cat

Olariu Lucian

Olariu Lucian

Skype: olariu.lucian.gabriel
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Olariu Lucian

Agent imobiliar premium

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Olariu Lucian
WhatsApp chat