click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
More Search Options
More Search Options
We found 0 results. View results
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Titulescu Vanzare Apartament 3 camere

Olimob va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in zona Titulescu – Banu Manta, intr-un imobil construit in anul 1980, confort 1, aflat la etajul 7 din 10.

Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 78mp, este semi-decomandat iar compartimentarea a fost facuta in felul urmator: un perete al living-ului a disparut astfel incat sufrageria inglobeaza holul de la intrare si comunica cu bucataria de tip open space, iar accesul in balconul generos ce se intinde pana in dreptul unui dormitor, se face tot din living. Cele doua dormitoare nu au suferit modificari ramanand in starea initiala de compartimentare. Baia a fost marita sa poate beneficia de mai mult spatiu.

Este important de stiut faptul ca proprietarii au renovat apartamentul in totalitate, instalatiile electrice si sanitare au fost schimbate cu materiale de calitate pentru a avea  o siguranta pe termen lung.

Odata cu cumpararea apartamentului, cumparati si o priveliste frumoasa.

Imobilul se afla intr-o zona excelenta, in apropiere de multe puncte importante de interes ale orasului, scoli, birouri,  metrou, etc.

Property Id : 20940
Property Size: 78.00 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 1
Destinatie: Locuinta
Etaj: S
Structura: Beton
Hotel
walkscore94 / Walker's Paradise more details here

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

new
In vecinatatea Primariei sectorului 1 pe o strada adiacenta Bulevardului Banu Manta va propunem spre vanzare,  un a [more]
2
2
72.00 m2
Olimob va prezinta spre vanzare un apartament cu 3 camere in bloc nou, situat langa Piata Victoriei. Cu o suprafata [more]
2
2
96.00 m2

Contact Me

[recaptcha]

Compare Listings

WhatsApp chat