click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Street View
More Search Options
More Search Options
We found 0 results. View results
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Titulescu Vanzare Apartament 3 camere cu priveliste deosebita

*pentru aceasta oferta comisionul cumparatorului este 0%!

Olimob va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in zona Titulescu – Maltopol, intr-un imobil construit in anul 1984, confort 1, aflat la etajul 10 din 11.

Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 80mp, este decomandat iar compartimentarea a fost facuta in felul urmator: peretii living-ului au disparut astfel incat sufrageria inglobeaza bucataria complet echipata de tip open space, iar accesul in balconul generos de aprox. 8mp ce se intinde pana in dreptul unui dormitor, se face tot din living. Cele doua dormitoare nu au suferit modificari ramanand in starea initiala de compartimentare. Baia a fost putin marita sa poata incapea o cada un pic mai mare cu hidromasaj, dar si holul apartamentului sau alte spatii au fost folosite montandu-se dulapuri, nicio nisa ramanand nefolosita.

Este important de stiut faptul ca proprietarii au renovat apartamentul in totalitate, instalatiile electrice si sanitare au fost schimbate cu materiale scumpe de calitate pentru a avea  o siguranta pe termen lung. Atat instalatiile cat si finisajele folosite la amenajarea apartamentul sunt produse premium, usile interioare si usa de la intrare marca Pinum, parchetul din lemn masiv, ferestrele din termopan, mobilierul de bucatarie comandat din Italia, etc.

Apartamentul este partial acoperit de etajul superior, tavanul este izolat termic pe interior, iar terasa de deasupra este in stare perfecta, se poate vedea la vizionare.

Odata cu cumpararea apartamentului, cumparati si o priveliste superba, asupra caselor din cartier, Casei Poporului, Catedralei Neamului, etc.

Imobilul se afla intr-o zona excelenta, in apropiere de multe puncte importante de interes ale orasului, scoli, birouri,etc.

Property Id : 19705
Property Size: 82.00 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 1
Destinatie: Locuinta
Etaj: S
Structura: Beton
Hotel
walkscore96 / Walker's Paradise more details here

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

luna
Piata Victorie oferta inchiriere e apartament complet mobilat si utilat, situat in complexul Icon Residence din spa [more]
1
1
70.00 m2
Cum ar fi sa mergi la birou pe jos? Sau cum ar fi sa iesi din casa si in 3 minute de mers pe jos sa fii in Piata Vi [more]
2
2
300.00 m2
Cum ar fi sa mergi la birou pe jos ? Sau cum ar fi sa iesi din casa si in 3 minute de mers pe jos sa fii in Piata V [more]
1
1
86.00 m2
Cum ar fi sa mergi la birou pe jos ? Sau cum ar fi sa iesi din casa si in 3 minute de mers pe jos sa fii in Piata V [more]
2
2
112.00 m2

Contact Me

[recaptcha]

Compare Listings

WhatsApp chat