Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Terra Residence vanzare apartament 3 camere Voluntari

New 75,000 Euro

Voluntari – Ansamblul Rezidential Terra Residence vanzare apartament 3 camere situat la etajul 4, intr-un imobil construit in anul 2007.

Apartamentul propus spre vanzare dispunde de bucatarie open space, are vedere mixta, iar din living avem un superb View catre zona rezidentiala din Voluntari – Bucuresti.

Apartamentul dispune la intrare de un dresing generos, baie de srviciu, living cu bucatarie deschisa dormitor cu baie proprie si dormitor pentru copii.

Apartamentul se vinde cu bucataria si dormitorul complet mobillate si utilate.
Complexul rezidential Terra Residence este situat intr-o zona rezidentiala de blocuri si case, pe Soseaua Stefanesti in apropiere de Bulevardul Eroilor din localitatea Voluntari.

In vecinatate se afla centrele comerciale Metro, Praktiker si Dorali precum si centura de Nord a Capitalei care faciliteaza accesul catre cele trei autostrazi.

Incalzirea se realizeaza prin centrala termica proprie de apartament.

Apartamentul se vinde impreuna cu un loc de parcare situat in parcarea exterioara a complexului.

Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti, aceste apartament le indeplineste pe ambele. .
Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.

Terra Residence vanzare apartament 3 camere Voluntari
5 (100%) 1 vote

Adresa: Voluntari B-dul Eroilor
Zip: Terra Residence
Țară: Romania
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 24752
Preț: New 75,000 Euro
Dimensiune proprietate: 80,00 m2
camere: 3
dormitoare: 2
bai: 2
Hotel
Schita apartament 3 camere
Schita apartament 3  camere
Voluntari - Ansamblul Rezidential Terra Residence vanzare apartament 3 camere situat la etajul 4, intr-un imobil construit in anul 2007.

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

Oferta 96,500 Euro pe luna
Pipera oferta vanzare apartament 3 camere amplasat in complex residential nou,  compus din doua scari  si apartamen [Mai Mult]
2
2
114,00 m2
126,000 Euro
Pipera oferte vanzare apartament 3 camere situat in zona de Nord a Bucurestiului, amplasat in imediata vecinatate a [Mai Mult]
2
2
126,00 m2
New 115,620 Euro Pret Final
Pipera oferta vanzare apartament 4 camere situat in zona de Nord a Bucurestiului, amplasat in imediata vecinatate a [Mai Mult]
3
3
115,00 m2
New 88,910 Euro
Pipera vanzare apartament 3 camere situat in zona de Nord a Bucurestiului, amplasat in imediata vecinatate a rondul [Mai Mult]
2
2
125,00 m2

Contacteaza-ma

Comparați ofertele