We found 0 results. View results
Your search results

Pipera vanzare vila

|  5 bedrooms  | 5 bathrooms | 270 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Va prezint spre vanzare o proprietate situata in Pipera,  pe strada Mircea cel Batran, la doar 200 m fata de Bulevardul Pipera. Vila face parte dintr-un complex de 6 vile construite in anul 2006. Casele sunt cuplate cate doua, ele fiind unite doar prin peretele garajului. Casa are un teren in suprafata de 394 mp, din care 331 mp sunt ingraditi iar 62 mp reprezinta aleea auto de intrare din fata casei.
Proprietatea este prezentata este dispusa pe parter, etaj si mansarda si are o suprafata de 270 mp, din care 257 mp sunt utili.  Spatiul  este excelent impartit cu camere mari si luminoase.

La parter regasim un living spatios cu acces pe terasa din curte , o bucatarie inchisa( 17 mp), un grup sanitar si garajul. Parterul are o suprafata constuita la sol de 102 mp, din care 82 mp sunt utili.

Etajul 1, in suprafata totala de 103 mp este compus din 4 camere : 1 dormitor matrimonial cu baie proprie, 1 dressing ( 21 mp) si alte 2 dormitoare ce sunt deservite de a doua baie si au acces catre acelasi balcon.

Mansarda, in suprafata totala de 84 mp,  este formata dintr-un spatiu de 64 mp in care s-a amenajat o zona de dormit si o zona de  birou, un dresing, o baie si o terasa.

Toate baile sunt ptevazute cu ferestre pentru aerisire naturala.
Camerele sunt insorite si  bine iluminate natural, casa fiind orientata catre Est si Vest, astfel razele soarelui patrund de la primele ore ale diminetii si pana la apus.
Dotari : Parchet din lemn masiv in toate camerele si holuri, ferestre cu geam termopan si rulouri exterioare la toate ferestrele, aer conditionat, centrala termica, calorifere din otel.
Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii, iar pentru racire exista aer conditionat in fiecare camera. Confortul termic este ridicat, casa beneficiaza de ferestre de calitate si este termoizolata exterior, astfel pierderile de caldura fiind minime.
Proprietatea se vinde cu bucataria mobilata si utilata, baile echipate si dressingul mobilat.
Vecinatati : Strada Mircea Cel Batran este o strada lata, cu 2 benzi si trotuare si  este situata intre Drumul Potcoavei si Drumul Bisericii, la o distata de 200m fata de Bd. Pipera. Zona este foarte linistita si beneficiaza de acces rapid catre mijloacele de transport in comun.
Daca sunteti o familie cu copii cea mai apropiata scoala de stat se afla la o distanta de 650m (Scoala Gimnaziala nr.3 Pipera Voluntari ), scolile private de pe Iancu Nicolae sunt la 2,5-3 km distanta iar pana la Scoala Americana sunt 3,3 km.
Pentru aprovizionare exista un Mega Image si un Carrefour Express imediata apropriere. Pentru shopping masiv puteti alege Mall Baneasa sau Mall Promenada , situate la o distanta de 7 min de mers cu masina. Statia de Metrou Aurel Vlaicu este la 4km iar pana la Aeroportul Otopeni este o distanta de 17 min de mers cu masina.

Proprietatea dispune de toata documentatia necesara incheierii contractului de vanzare cumparare si este libera de sarcini.

 

General Information

Property Id : 29197
Property Size: 270.00 m2
Property Lot Size: 395.00 m2
Rooms: 6
Bedrooms: 5
Bathrooms: 5
Energy class: A+

On The Map

Other Features
Autobuz
Banca
Benzinarie
Cinema
Fastfood
Hotel
Intersectie circulata
Mall
RATB
Restaurant/pub
Supermarket
Trafic Pietonal
Zona comerciala
Plan parter vila pipera
Plan parter vila pipera
plan etaj vila Pipera
plan etaj vila Pipera
Plan mansarda vila Pipera
Plan mansarda vila Pipera

Olariu Lucian

Olariu Lucian

Skype: olariu.lucian.gabriel
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Olariu Lucian

Agent imobiliar premium

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Olariu Lucian
WhatsApp chat