click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Street View
More Search Options
More Search Options
We found 0 results. View results
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Pipera proprietate unicat de vanzare

New
Dr Potcoavei 25, Voluntari, Pipera, Voluntari, o%comision, OMV Pipera, vanzare vile Pipera, Vile Baneasa
add to favorites
854

Pipera dr Potcoavei va  prezentam spre achizitie o proprietate amplasata pe o suprafata de teren de 1141 dispusa pe Demisol , parter, etaj si maansarda avand o suprafata construita de 684 mp.

Vila se afla la 5 km de Mall Promenda, si la 1 km de Pipera Mall, 6 km de parcul Herastrau  si 7 km de Piata Victorie

Terenul  are o deschidere de 17 ml si respectiv intrarea principala din str. Drumul Potcoavei iar pentru a doua intrare sepoate  face lateral intrare pentru care exista drept de servitute.

Imobilul este finalizat exterior inclusiv izolat termic  iar la  demisol sunt toate utilitatile functionale , respectiv electricitate, Gaze , apa, canalizare , telefon , internet.

Vila  este prevazuta cu doua intrari ( fata + spate ) si respectiv 2 scari interioare, ceea ce ofera posibilitatea unei impartiri extrem de flexibila a cladirii in doua proprietati distincte.

Proiectul prevede la parter un living in trepte cu deschidere catre terasa , iar la etaj si mansarda locuibila inalta – 6 camere de cca 40-50 mp /camera plus baie  si balcon la fiecare camera.

Demisolul prevede un s open space in care se poate amenaja  in scopuri diverse plus  spatiu de  bucatarie plus  camera tehnica  si baie atat interior cat  si exterior pentru gradina.

La stadiul la care este finalizat in acest moment imobilul, exista posibilitatea unei impartiri si finisari interioare dupa gustul cumparatorului.

Imobilul este construit in mijlocul proprietatii, astfel incat partea din fata are o gradina de 400 mp, iar partea din spate o alta gradina de 400 mp cu flori si pomi fructiferi.

Structura  imobilului rezista la o supra etajare de inca 3 etaje daca se doreste.

Proprietatea este pretabila pentru resedinta sau poate avea o destinatie comerciala in domeniul hotelier (pensiune), sediu de firma sau alte destinatii in domeniul serviciilor ( clinica medicala, gradinita, azil de batrani etc)

Address: Dr Potcoavei 25, Voluntari
State/County: ,
Country: Afganistan
Open In Google Maps
Property Id : 26825
Property Size: 684.00 m2
Property Lot Size: 1,141.00 m2
Rooms: 9
Bedrooms: 7
Bathrooms: 9
Destinatie: Locuinta
Garaj: 2
Structura: Beton
Hotel
Demisol vila Pipera
Demisol vila Pipera
Parter vila Pipera
Parter vila Pipera
Etaj vila Pipera
Etaj vila Pipera
Mansarda vila Pipera
Mansarda vila Pipera
walkscore55 / Somewhat Walkable more details here

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

Pipera ansamblul rezidential pe marginea lacului Pipera – vanzare vila individuala. Va prezentam spre vanzare o sup [more]
3
3
225.00 m2
Pipera vanzare vila in complex rezidential, in apropiere de rondul OMV, la doar cateva sute de metri de HUB-ul de c [more]
2
2
140.00 m2
/luna
Va prezentam  spre inchiriere in Pipera, vila  compusa din P+1 situata  in ansamblul rezidential Class pe marginea [more]
4
3
190.00 m2
Va prezint spre vanzare o proprietate situata in Pipera,  pe strada Mircea cel Batran, la doar 200 m fata de Buleva [more]
5
5
270.00 m2

Olariu Lucian

Agent imobiliar premium
olariu.lucian.gabriel
Contact me

Contact Me

[recaptcha]

Compare Listings

WhatsApp chat