faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Street View
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Pipera proprietate unicat de vanzare

New
Dr Potcoavei 25, Voluntari, , , , , ,
adauga la favorite
740

Pipera dr Potcoavei va  prezentam spre achizitie o proprietate amplasata pe o suprafata de teren de 1141 dispusa pe Demisol , parter, etaj si maansarda avand o suprafata construita de 684 mp.

Vila se afla la 5 km de Mall Promenda, si la 1 km de Pipera Mall, 6 km de parcul Herastrau  si 7 km de Piata Victorie

Terenul  are o deschidere de 17 ml si respectiv intrarea principala din str. Drumul Potcoavei iar pentru a doua intrare sepoate  face lateral intrare pentru care exista drept de servitute.

Imobilul este finalizat exterior inclusiv izolat termic  iar la  demisol sunt toate utilitatile functionale , respectiv electricitate, Gaze , apa, canalizare , telefon , internet.

Vila  este prevazuta cu doua intrari ( fata + spate ) si respectiv 2 scari interioare, ceea ce ofera posibilitatea unei impartiri extrem de flexibila a cladirii in doua proprietati distincte.

Proiectul prevede la parter un living in trepte cu deschidere catre terasa , iar la etaj si mansarda locuibila inalta – 6 camere de cca 40-50 mp /camera plus baie  si balcon la fiecare camera.

Demisolul prevede un s open space in care se poate amenaja  in scopuri diverse plus  spatiu de  bucatarie plus  camera tehnica  si baie atat interior cat  si exterior pentru gradina.

La stadiul la care este finalizat in acest moment imobilul, exista posibilitatea unei impartiri si finisari interioare dupa gustul cumparatorului.

Imobilul este construit in mijlocul proprietatii, astfel incat partea din fata are o gradina de 400 mp, iar partea din spate o alta gradina de 400 mp cu flori si pomi fructiferi.

Structura  imobilului rezista la o supra etajare de inca 3 etaje daca se doreste.

Proprietatea este pretabila pentru resedinta sau poate avea o destinatie comerciala in domeniul hotelier (pensiune), sediu de firma sau alte destinatii in domeniul serviciilor ( clinica medicala, gradinita, azil de batrani etc)

Adresa: Dr Potcoavei 25, Voluntari
Țară: Afganistan
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății : 26825
Dimensiune proprietate: 684,00 m2
Proprietate Lot Size: 1 141,00 m2
Camere: 9
Dormitoare: 7
Baii: 9
Hotel
Demisol vila Pipera
Demisol vila Pipera
Parter vila Pipera
Parter vila Pipera
Etaj vila Pipera
Etaj vila Pipera
Mansarda vila Pipera
Mansarda vila Pipera
walkscore55 / Somewhat Walkable mai multe detalii aici

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

Pipera vanzare vila in complex rezidential, in apropiere de rondul OMV, la doar cateva sute de metri de HUB-ul de c [Mai Mult]
2
2
140,00 m2
/luna
Va prezentam  spre inchiriere in Pipera, vila  compusa din P+1 situata  in ansamblul rezidential Class pe marginea [Mai Mult]
4
3
190,00 m2
Va prezint spre vanzare o proprietate situata in Pipera,  pe strada Mircea cel Batran, la doar 200 m fata de Buleva [Mai Mult]
5
5
270,00 m2
new luna
Pipera inchiriere vila In Complex rezidential Azur dispusa pe parter, etaj si mansarda, cu o suprafata de 200 mp, c [Mai Mult]
3
3
200,00 m2

Comparați ofertele

WhatsApp chat