faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Street View
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Pipera inchiriere apartament 3 camere Ibiza sol

Newluna

In zona Pipera va prezentam spre inchiriere un apartament compus din 3 camere, 2 dormitoare,  bucatarie, living cu semineu si doua bai (una matrimoniala)

Apartamentul se afla la etajul 1 a unui bloc cu 3 etaje in ansamblul rezidential Ibiza Sol din Pipera – in spatele Scolii Americane.

Proprietatea dispune si de o terasa cu  berbeque si doua locuri de parcare la subsol.

Ansamblul este dotat cu o curte comuna foarte mare, piscine, sala de fitness, locuri de joaca pentru copii, atat pentru sezonul cald cat si pentru cel rece.

Proprietatea este noua se inchiriaza complet mobilata si utlata.


Ansamblul rezidential Ibiza Sol Residence  situat in zona de nord a Bucurestiului, in zona Pipera – Scoala Americana.

De la ibiza Sol faci doar 9 km pana in centrul orasului, ansamblul rezidential din Pipera aflandu-se in mijlocul naturii, intr-o zona complet privata si protejata. 

Nu departe se afla Gradina Zoologica si prestigioase scoli internationale (Scoala Americana si British School). Traind in ansamblul rezidential Ibiza Sol Residence ai acces facil catre diferite magazine si centre comerciale (Baneasa Mall, Ikea, Carefour Feeria, Mega Image, etc), iar apoi poti pleca rapid din oras catre autostrada Bucuresti-Ploiesti sau catre Aeroportul Henri Coanda (Otopeni).

In interiorul ansamblului rezidential fiind amenajata o gradina de 12.000 mp unde ai oricand la dispozitie 2 piscine cu jacuzzi, o zona de spa cu sauna, un teren de minigolf, o sala de fitness si un club pentru copii. 

 

ID-ul proprietății : 22254
Dimensiune proprietate: 150,00 m2
Camere: 3
Dormitoare: 2
Baii: 2
Hotel
Parc
3 camere Ibiza
preț: 1,000 Euro
3 camere Ibiza
Iubesti natura si distractia la iarba verde? In Ibiza Sol verdeata este la ea acasa in gradina centrala de peste 12.000 mp, pentru ca tu sa te bucuri oricand de relaxare in aer liber alaturi de prieteni. Ibiza Sol iti ofera apartamente cu 3 camere spatioase si luminoase, cu 2 bai si o bucatarie moderna, complet mobilata si partial utilata. Aceste apartamente au o suprafata construita desfasurata de 150 mp si suprafata utila de 115 mp, care iti confera posibilitati multiple de amenajare, iar baile sunt deja echipate cu mobilier de baie si accesorii. Toate apartamentele de 3 camere etaj 1 sau 2 au terasa si balcon insumand o suprafata de 14mp.

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

new
Cosmopolis inchiriere garsoniera dubla , situat pe centura de Nord a Bucurestiului, in apropierea zonei rezidential [Mai Mult]
1
1
45,00 m2
/luna
Iancu Nicolae  inchiriere  garsoniera in ansamblul rezidential Diamond Residence Pipera, situata la etajul 5, cu o [Mai Mult]
1
1
30,00 m2
/luna
Inchiriere apartament elegant cu 4 camere situat in Pipera langa Scoala Americana in Ansamblul Rezidential Ibiza So [Mai Mult]
3
2
160,00 m2
/luna
Situat intr-un complex rezidential din zona Pipera, aproape de OMV si McDonald”s, va prezentam spre inchiriere un s [Mai Mult]
3
2
130,00 m2

Contacteaza-ma

[recaptcha]

Comparați ofertele

WhatsApp chat