click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Street View
More Search Options
More Search Options
We found 0 results. View results
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Pipera Green Vista vanzare apartament 3 camere

Pipera vanzare apartament 3 camere in  complex residential Green Vista in vecinatatea Scolii Ameriacane .

Splendid!
Cuvantul care descrie cel mai corect acest apartament! Nu conteaza cine esti, ce faci, ce cauti! Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti!

Finisaje, decoratiuni, mobilier-toate elemente ale creativitatii proprietarilor, a unor oameni frumosi si plini de eleganta. Fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!

O casa cumparata de curand, care a fost achizitionata fara finisaje fiind optiunea proprietarilor sa isi puna amprenta asupra locuintei.

O decizie inspirata apartamentul fiind unic, modern, elegant si frumos. Un apartament dispus cardinal catre est si sud, unde lumina a fost pusa in evidenta de ferestrele mari.

O vedere senzationala atat ziua cat si noaptea.

Un apartament compartimentat pentru o familie, care va raspunde nevoilor a doi adulti si un copil, dar care la fel de bine poate fi utilizat si de o singura persoana care are nevoie si de un birou pe langa dormitor si zona de zi.

O bucatarie mica, dar cocheta si inchisa. Doua bai, ambele cu fereastra. Doua dressinguri incapatoare, unul pe hol si unul in dormitorul matrimonial.

Un balcon, dispus pe living.
Apartamentul  se vinde complet mobilat si utilat. Asa cum apare in poze. Cu lustre si draperii. Cu mobilier si electrocasnice.

Toate acestea, incluse in pretul de vanzare! O sa va intrebati de ce. Raspunsul este simplu : este modul proprietarilor de a multumi Cerului pentru fericirea din familie si pentru implinirile din viata profesionala, care le vor purta pasii in alta tara, relocarea fiind conditie obligatorie pentru noul job.

Si pentru ca fiecare lucru din casa a fost cumparat cu destinatie precisa, ar fi si pacat sa fie mutat in alta parte.

Despre locatie, e suficient sa spun atat : complex Green Vista, peste drum de padure, gard in gard cu Scoala Americana, langa Iancu Nicolae. Nord pe scurt.

Complexul arata in mare fel, te face sa te simti bine cand vii acasa. Vecinii sunt foarte ok. Pentru cei care au copii : Scoala Americana langa, cresa, gradinita si after school in 3 minute, linie de autobuz cu statie in fata complexului.

Aer curat, liniste, relaxare. Viata frumoasa, fericire. Impliniri. Asta au experimentat actualii proprietari in acest apartament, de cand s-au mutat si pana acum.

Aerul curat, linistea, starea de bine, fericirea-raman, se dau impreuna cu apartamentul. Iar implinirile vor veni de la sine! Garantat!

Daca aveti masina si vreti sa ii luati si ei o „casuta” , sa stiti ca avem si un loc de parcare subteran impreuna cu care vindem apartamentul.

Va asteptam cu drag la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumneavoastra o casa in care fericirea se simte in fiecare ungher al ei. Si unde nu poti sa nu exclami cand intri „ce frumoasa e viata!”.

 

Property Id : 23461
Property Size: 87.00 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Destinatie: Locuinta
Structura: Beton
Hotel
walkscore23 / Car-Dependent more details here

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

New
Amplasat in complexul Terra Residence din Voluntari, va propunem spre vanzare un cochet apartament cu 3 camere. Ace [more]
2
2
81.00 m2
Situat intr-un complex rezidential din zona Pipera, aproape de OMV si McDonald”s, va prezentam spre vanzare  un sup [more]
3
2
130.00 m2
oferta +TVA
In imediata proximitate a Ambasadei SUA si a Carrefour Feeria, va propun spre vanzare un superb apartament situat i [more]
2
3
170.00 m2
Oferta pe luna
Pipera oferta vanzare apartament 3 camere amplasat in complex residential nou,  compus din doua scari  si apartamen [more]
2
2
114.00 m2

Olariu Lucian

Agent imobiliar premium
olariu.lucian.gabriel
Contact me

Contact Me

[recaptcha]

Compare Listings

WhatsApp chat