faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Pantelimon vanzare vila unifamiliala cu 6 camere

280,000 Euro

Amplasata in orasul Pantelimon, va prezentam spre vanzare o casa individuala construita in anul 2012. Orientata catre Sud-Est-Vest, proprietatea este pozitionata pe un teren de 680 mp, ea fiind structurata pe parter, etaj si mansarda.

Astfel la parter avem vestibul, un hol central ce cuprinde si casa scarii, living-ul, bucataria cu iesire la terasa, baie si o camera ce poate fi folosita ca birou sau dormitor. Etajul prezinta 3 dormitoare, 2 bai, debara si  2 balcoane. Mansarda se prezinta ca spatiu deschis. Casa este prevazuta si cu beci, unde gasim si camera tehnica.

La constructia casei au fost folosite finisaje si dotari atent alese. Incalzirea proprietatii se face prin intermediul centralei termice, incalzire in pardoseala la parter si calorifere in restul casei. Tamplaria este din pvc cu geam termopan, acoperisul este invelit cu tabla Ruukki. Casa scarii cu balutrada din inox si insertie de lemn, parchet in zonele de dormit, inclusiv in living.

Curtea este amenajata cu alei pietonale, rampa betonata pentru 2 masini, garaj acoperit, zona de gratar, gazon si pomi fructiferi.

ID-ul proprietății : 31206
Preț: 280,000 Euro
Dimensiune proprietate: 320,00 m2
Camere: 6
Dormitoare: 4
Baii: 3
RATB
Autobuz
Zona comerciala
Banca
Supermarket
Central
Scoala/gradinita

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

195,000 Euro
Astazi mergem in orasul Pantelimon, zona soselei Cernica. Suntem la 2 km de Cora Pantelimon, la 500 de metri de Lid [Mai Mult]
4
3
193,00 m2

Comparați ofertele

WhatsApp chat