faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Otopeni Grivitei vila individuala de vanzare

inclus TVA

Suntem in Otopeni, la 400 de metri distanta de DN1, pe strada Grivita. Aici, un constructor cu experienta ridica doua case individuale, dispuse pa parter, etaj si mansarda necompartimentata. Casele au 136 mp construiti si aproximativ 112 mp utili si sunt edificate pe cate 250 mp teren fiecare. Compartimentarea caselor este urmatoarea:
-parter: living, bucatarie, baie, terasa;
-etaj: 3 dormitoare, baie, hol;
-mansarda necompartimentata.
Zidarie clasica, din caramida tip porotherm, atat la exterior cat si la interior, instalatii sanitare realizate din PPR, centrala termica proprie, geamuri termopan cu 6 camere, acoperis Metigla, sistem termoizolant din polistiren de 10 cm.
In ce priveste utilitatile, situatie este urmatoarea:
-casele sunt racordate la reteaua de apa a orasului;
-bransamentul de gaze este platit, se asteapta racordarea de catre furnizorul local Otto Gaz;
-racordarea la reteaua electrica este in curs de finalizare;
-iar pentru canalizare, desi instalatia oraseneasca de canalizare este realizata, din motive tehnice ea nu este inca functionala in zona, urmeaza a fi data in folosinta in cateva luni; asadar momentant casele au fost prevazute cu fosa septica, urmand ca imediat ce reteaua va fi functionala, sa se efectueze bransarea.
Din punct de vedere juridic, am depasit faza de receptie, iar pentru cei care se grabesc sa finalizeze achizitia, le putem garanta incheierea tranzactiei in 2019!
Celor care cauta o casa in Otopeni, aceasta oferta este demna de luat in calcul. Nu este o proprietate exceptionala, ci doar o casa corecta, moderna si care are un pret excelent, pret pentru care in mod normal ai putea cumpara o casa duplex.
Printre avantajele acestei proprietati se afla locatia foarte buna, la numai 400 de metri de DN1, o distanta ce te fereste de freamatul soselei, dar iti permite in acelasi timp sa ai acces intr-un timp relativ scurt la mijloacele de transport in comun RATB, ce faciliteaza comunicarea cu orasul. Astfel, daca ai un copil ce invata in Bucuresti, ii va fi usor sa mearga la scoala cu autobuzul, fara a fi nevoit sa te transformi in soferul personal al copilului tau.
In jurul casei se gasesc locuinte noi, vecinii sunt de calitate, zona aerisita.
Pentru a intelege daca este sau nu casa potrivita pentru tine, te asteptam sa vezi „pe viu” casa si sa te lasi cucerit de aceasta. Si tine minte: o casa cu pret corect!

Clasa dvs. energetică este A+

A+

A

B

C

D

E

F

G

ID-ul proprietății : 29170
Dimensiune proprietate: 136,00 m2
Camere: 4
Dormitoare: 3
Baii: 2
Clasa energetică: A+
RATB
Autobuz
Zona comerciala
Banca
Supermarket
Fastfood
Benzinarie
Hotel
Central
Restaurant/pub
Scoala/gradinita
walkscore57 / Somewhat Walkable mai multe detalii aici

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

Vila Otopeni. Cea mai frumoasa, moderna si bine administrata suburbie a capitalei, a capatat in ultimii ani o dezvo [Mai Mult]
4
4
Haideti sa descoperim impreuna singura unitate individuala aflata la vanzare in aceasta parte a orasului Otopeni. S [Mai Mult]
4
3
177,00 m2
Suntem in Otopeni. Cea mai frumoasa, moderna si bine administrata suburbie a capitalei, a capatat in ultimii ani o [Mai Mult]
4
4
321,00 m2
new
Balotesti vanzare vila. Alege sa te muti pe malul lacului intr-o vila cu piscina, construita in 2006, cu o privelis [Mai Mult]
4
3
200,00 m2

Comparați ofertele

WhatsApp chat