faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Street View
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Ostratu vanzare teren intravilan Corbeanca

50,000 Euro

Unități disponibile

Vanzare Teren intravilan in Corbeanca in apropiere de Paradisul Verde in localitatea Ostratu in suprafata totala de 1000mp cu o deschidere la un drum de servitute de 50 mp.

Terenul se preteza pentru investitie sau pentru cine isi doreste sa construiasca o proprietate individuala. Terenul se invecineza cu Flamingo Park si Flamingo Gardens.

Suprafata terenului se poate mari pana la 2000 mp

ID intern: LO0046

Cauti un teren pentru construirea unei case? Te ajutam noi, cu un pachet complet de servicii dedicate celor care isi cauta un teren sa-si construiasca o locuinta proprie: – agenti specializati pe fiecare zona in parte; – o baza de date cu toate proprietatile aflate la vanzare in zona; – o baza de date cu toate proprietatile vandute recent, astfel incat sa-ti formezi o parere despre pretul corect de tranzactionare; – consiliere privind zona cea mai potrivita pentru construirea casei tale; – cunostinte si date tehnice prin care va puteti selecta terenul potrivit; PUG, PUZ, PUD, POT, CUT, Hmax, retrageri minime etc; – avem arhitect, structurist, cadastrist si alti specialisti ca si colaboratori permanenti; Avem in portofoliu majoritatea ofertelor din zona. Ofertele sunt actualizate des si prezentate cu detalii complete. Va invitam sa accesati situl si sa ne contactati pentru programarea unei intalniri la biroul nostru.

ID-ul proprietății : 28450
Preț: 50,000 Euro
Proprietate Lot Size: 1 000,00 m2
Autobuz
Supermarket
Restaurant/pub

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

137,500 Euro
Teren de vanzare in Tamasi CORBEANCA cu suprafata de 1250 m (48/26 m), ideal pentru constructia unei case de vis, c [Mai Mult]
1 250,00 m2
45 Euro /mp
Vanzare Teren intravilan in Corbeanca in apropiere de Paradisul Verde in localitatea Ostratu in suprafata totala de [Mai Mult]

Comparați ofertele

WhatsApp chat