click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Cautare avansata
we found 0 rezultate
Rezultatele cautarii tale

Be THE ONE not everyone @ Herastrau!

499.400 Euro
0 % comision
Video

Bun venit la ONE! One Herastrau Park, proiectul situat in marginea parcului Herastrau, in zona in care se intampla tot ce conteaza in Bucuresti. Si in SPECIAL ONE, cel mai frumos si spatios apartament pe care proiectul il ofera pietei imobiliare bucurestene.

Lasati-va imaginatia sa preia controlul si haideti sa descoperim impreuna de ce este SPECIAL ONE.

Incepem cu suprafata. Cei 124 mp utili ai apartamentului provin din recompartimentarea a ceea ce initial a fost gandit ca un apartament de 4 camere dar, atunci ar fi fost inca un apartament tip din cadrul proiectului. Asa ca cel care la achizitionat, l-a regandit si l-a modificat incat sa fie….SPECIAL. Asa a luat fiinta acest apartament, avand in minte acel cumparator final care vrea spatiu, vrea sa respire, vrea sa simta libertatea si sa evite constrangerile de orice fel.

Apoi haideti sa vorbim despre etaj. Pentru ca s-a dorit ca sentimentul de libertate sa fie absolut, s-a ales un etaj cat mai sus. Pentru a beneficia de o priveliste cat mai ampla asupra vecinatatilor. Si mai ales asupra parcului Herastrau. Pentru ca atunci cand vii acasa sa simti ca ai lumea la picioare. La propriu.

Iar de pe terasa apartamentului situat la etajul 9, ai fix senzatia pe care o are vulturul atunci cand scruteaza orizontul de pe varful muntelui pe care si-a cladit cuib. Te va incerca cu siguranta si pe tine acelasi sentiment de maretie, cand vei veni sa vezi cu ochii tai privelistea ce se asterne dincolo de ferestrele apartamentului!

Compartimentarea apartamentului este un alt aspect important. Plecand de la bucatarie, gandita cu loc de luat masa, continuand cu zona de zi ce este continuata cu o terasa de 18 mp si mergand pana in zona celor doua dormitoare, gandite a fi separate de zona de zi, pentru un plus de confort si intimitate. Cu un dormitor matrimonial complet, format din camera, dressing, baie si acces catre balcon. As spune ca e ”asa cum scrie la carte”. Dar e chiar mai mult.

Apoi sunt finisajele. One este recunoscut pentru calitatea pe care o ofera pe partea de finisaje. Iar pe alocuri s-a personalizat spatiul, cu mici detalii specifice acestui apartament. Bucataria este dotata cu electrocasnice ce poarta etichete precum DeDitrich, Siemens, Liebherr.

Daca am reusit sa va transmit interesul, daca detaliile furnizate v-au facut sa simtiti ca acesta este apartamentul pe care il cautati, daca vreti sa auziti si restul povestii sau pur si simplu vreti sa vedeti cum arata un apartament pe care merita sa-l cumperi, indiferent daca vei locui acolo sau il vei folosi pentru a genera un profit consisten si constant, daca simtiti ca sunteti un cumparator la fel de SPECIAL pe cat este SPECIAL ONE, atunci va astept cu usile larg deschise la vizionare!

 

Be THE ONE not everyone @ Herastrau!
5 (100%) 3 votes

ID : 26565
Pret: 499.400 Euro
Suprafata: 186 m2
Camere: 3
Dormitoare: 2
Baii: 2
Regim Inaltime: 0
Anul : 2017
Etaje: 9
complex rezidential
parc
vedere parc
mijloace transport
semimobilat
restaurante
magazine
paza
scoala
hotel
gradinita
aer conditionat
lift
walkscore85 / Very Walkable more details here

Compara oferte

Proprietati similare

Nordului vanzare apartament premium zona Her...

11 90 m2
In vecinatatea parcului Herastrau va propunem spre vanzare un apartament de 2 camere situa ...
In vecinatatea parcului Herastrau va propunem spre vanzare un apartament de 2 camere situat pe una din strazile ce ...
183.000 Euro

Vanzare penthouse 5 camere langa Herastrau c...

44 534 m2
Va prezentam un spre vanzare un penthouse amplasat pe ultimele doua niveluri ale unui ansa ...
Va prezentam un spre vanzare un penthouse amplasat pe ultimele doua niveluri ale unui ansamblu rezidential ce se af ...
750.000 Euro +TVA

Apartament 2 camere langa Parcul Herastrau

11 80 m2
In zona Parcului Herastrau, va propunem spre vanzare, un apartament cochet, bine compartim ...
In zona Parcului Herastrau, va propunem spre vanzare, un apartament cochet, bine compartimentat si luminos. Situat ...
192.000 Euro

Cristi Dan

Agent imobiliar OLIMOB
0744166474
cristi.dan@olimob.ro

Contactati-ma