Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

My Dream inchiriere apartament 3 camere AISB

NEW

Pipera – Va prezentam spre inchiriere un apartament luminos de 3 camere, intr-un bloc nou constructie 2009n, intr-una din cele mai apreciate zone din zona de Nord a capitalei  zona i Pipera, Scoala Americana. Apartamentul se afla in complexul residential My Dream. Locuind aici va veti bucura de liniste, de o vedere neingradita de alte blocuri si de acces direct catre zona de nord a capitalei.

In ce priveste compartimentarea apartamentului, acesta este decomandat si are o suprafata generoasa, de aproape 100 mp. Cele doua dormitoare au 16, respectiv 20 mp, bucataria este deschisa si are aproape  10 mp, in care este amenajat si spatiul pentru servirea mesei iar living-ul are aproape 28 mp, pentru un spatiu total pentru living si bucatarie de aproape 40 mp. Dormitorul mare este deservit de baia matrimoniala si mai aveti la dispozitie si o a doua baie, dotata cu dus. O terasa de aproape 10 mp, potrivita si pentru relaxare completeaza caracteristicile acestei locuinte.

Acum 5 ani apartamentul a fost mobilat integral: mobilade bucatarie este personalizata pentru a fi practica si incapatoare, iar mobila din living si dormitoare este MOBEXPERT si IKEA.

Apartamentul este utilat complet, masina de spalat, frigiderul, plita, cuptorul, hota, fiind noi.

In 2015, apartamentul a fost renovat complet: a fost zugravit in intregime, a fost schimbat parchetul, gresia si faianta din bucatarie, fiecare lucru din casa a fost atent ales pentru a face sederea locatarilor cat mai placuta.

In functie de nevoile chiriasilor, in apartament mai poate fi adusa mobila suplimentara, in asa fel incat sa va simtiti ca acasa.

Ansamblul are locuri de parcare subterane, paza 24/24 si supraveghere video.

Pentru persoanele care nu dispun de masina personala, accesul in zona se poate face pana la statia de metrou Pipera, iar apoi inca 15 – 20 de minute cu autobuzul 445. La Baneasa Mall ajungeti in 10 minute cu masina personala.

 

My Dream inchiriere apartament 3 camere AISB
5 (100%) 1 vote

Adresa: Pipera Tunari
Zip: My Dream Pipera
Țară: Romania
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 25592
Dimensiune proprietate: 100,00 m2
camere: 3
dormitoare: 2
bai: 2
Hotel
My dream inchiriere apartament
My dream inchiriere apartament

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

Amplasat in complexul Cosmopolis la etajul 2, va propunem un apartament cu 2 camere la prima inchiriere. Cu o supra [Mai Mult]
1
1
50,00 m2
Amplasat in complexul Cosmopolis la etajul 2, va propunem un apartament cu 2 camere la prima inchiriere. Cu o supra [Mai Mult]
1
1
50,00 m2
 Pipera situat intr-un complex rezidential din zona, aproape de OMV si McDonald”s, va prezentam spre inchiriere un [Mai Mult]
2
2
100,00 m2
New /luna
Inchiriere apartament Pipera – Ibiza Sol in vecinatatea la Scoala Americana in complexul rezidential IBIZA SO [Mai Mult]
2
2
130,00 m2

Contacteaza-ma


Comparați ofertele

WhatsApp chat