We found 0 results. View results
Your search results

Matei Basarab inchiriere apartament renovat si mobilat

400 € |  2 bedrooms  | 2 bathrooms | 87 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Cautati sa inchiriati un apartament cu 3 camere in zona Unirii? Va oferim un apartament recent renovat ce se inchiriaza complet mobilat si bucatarie utilata.

Situat la etajul 4 intr-un bloc finalizat in anul 1991, pe strada Matei Basarab langa Hala Traian, se poate ajunge usor atat catre Bulevardul Unirii cat si catre Calea Calarasilor.

Cu acces stradal si pozitionat catre spatele imobilului, apartamentul este ferit de zgomotul stradal si totodata este foarte luminos. Datorita parcarilor amenajate atat in fata imobilului cat si in spatele acestuia, se elimina stresul si timpul pierdut in gasirea unui loc pentru a parca automobilul dumneavoastra.

Cu o suprafata utila de 87 mp, apartamentul este semidecomandat si impartit astfel: holul de  intrare ce-ti permite accesul, in fata catre sufrageria ce beneficiaza de balcon si in partea dreapta catre bucataria deschisa, delimitata de sufragerie cu locul de luat masa. Tot din holul de intrare, se face accesul catre grupul sanitar al apartamentului. Din sufragerie, se trece prin holul ce duce spre partea de noapte a aprtamentului unde sunt 2 dormitoare, un dressing si o baie cu cada.

Apartamentul este renovat si dispune  de usa metalica, tamplarie cu ferestre termopan, gresie si faianta, parchet in zonele de dormit, un aparat de aer conditionat in sufragerie. Se inchiriaza mobilat, TV, masina de spalat rufe, bucatarie utilata.

General Information

Property Id : 31865
Price: 400 €
Property Size: 87.00 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2

On The Map

Other Features
Banca
Central
Fastfood
Hotel
Mall
Piata
RATB
Restaurant/pub
Scoala/gradinita
Supermarket
Zona comerciala

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Cristi Dan

Agent imobiliar OLIMOB

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat