We found 0 results. View results
Your search results

Inchiriere 2 camere Complex Armonia TITAN

/luna |  1 bedrooms  | 1 bathrooms | 50 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Titan va propunem spre inchiriere un apartament cu doua camere situat complexul rezidential Armonia care cuprinde trei clădiri moderne în inima cartierului Titan din Bucureşti.

Apartamentul dispune de o suprafata de 50 m2 distribuita in modul urmator: zona de living, bucatarie deschisa, dormitor , baie si balcon. Zona de living este spatioasa si luminoasa. Are acces direct spre balcon de unde se deschide o panorama frumoasa a cartierului Titan. Bucătăria este deschisa, mobilata și utilata. Dormitorul este spatios si dispune de balcon.

Finisajele și dotările sunt de cea mai bună calitate. Ușile de interior sunt securizate, există apometre și contoare pentru gaz și electricitate, sisteme de încălzire și echipamente sanitare moderne. Un avantaj foarte important al acestui apartament este locatia sa în apropiere de celebrul parc Titan care va ofera un mediu natural placut cu spatii verzi si energie pozitiva.

 

Nu ratati aceasta oferta! Contactati-ne chiar acum pentru o vizionare.

Evocasa Armonia cuprinde trei clădiri moderne în inima cartierului Titan din Bucureşti. Spaţii verzi minunate şi bulevarde generoase completează această reconfortantă parte a oraşului.

Situat în apropiere de celebrul parc Titan, Evocasa Armonia este localizat într-un cartier liniştit care se dezvoltă rapid într-un nou centru al Bucureştiului.

Accesul facil la mijloacele de transport în comun îţi oferă posibilităţi numeroase – poţi alege între autobuz, metrou şi tramvai, în funcţie de necesităţile tale.În ceea ce priveşte cumpărăturile, ai la dispoziţie o multitudine de variante: Billa, Auchan, Cora, precum şi un Mall.

 

General Information

Property Id : 10828
Property Size: 50.00 m2
Rooms: 1
Bedrooms: 1
Bathrooms: 1

On The Map

Other Features
Hotel
parc

Olariu Lucian

Olariu Lucian

Skype: olariu.lucian.gabriel
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Olariu Lucian

Agent imobiliar premium

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Olariu Lucian
WhatsApp chat