We found 0 results. View results
Your search results

Iancu Nicolae vanzare apartament premium Baneasa

|  2 bedrooms  | 2 bathrooms | 143 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Pentru cei ce sunt in cautarea unei proprietati altfel, avem placerea sa va prezentam acest apartament situat in cel mai ravnit condominium din zona de Nord a capitalei, in Iancu Nicolae – Pipera.

Apartamentul propus spre vanzare dispune de 3 camere din care doua dormitoare, fiecare cu acces la baie proprie, dressing si iesire catre superba terasa de aproximativ 25 mp, de pe care se poate admira gradina proprie a complexului si superbele apusuri dupa o zi grea de munca.

Apartamentul se vinde cu bucatarie complet mobilata, cu mobilier facut pe comanda la Bauformat import Germania, blat mobilier bucatarie Technistone si utilata complet cu electrocasnice clasa premium.

In zona de acces si living plus zonele de dressing actualii proprietari au comandat si montat mobilier din colectia Tempo Armadi importat din Italia, special pentru se modela pe conturul apartamentului.

Living-ul apartamentului beneficiaza de canapea piele import Italia care completeaza zona de media pentru clipele petrecute in familie.

Corpurile de luminat din casa sunt in majoritatea lor comandate din Cehia si sunt facute din Cristale de Bohemia special alese pentru a crea atmosfera intima a viitoarei tale locuinte.

Pe terasa se poate lua masa, relaxa sau chiar puteti crea mini gradina dumneavoastra care se va continua cu gradina complexului.

In pretul apartamentului sunt incluse si doua locuri de parcare in subteran, unul amenajat si cu spatii de depozitare si inchidere automata.

Va spuneam la inceput ca este cel mai ravnit condominium din zona Iancu Nicolae, acum voi veni si cu argumente, dispune de un teren de aproximativ 5000 m, in care avem amenajata o zona intima cu piscina, un Barbeque pentru micile petreceri in aer liber,  un loc de joaca pentru copii, un parc propriu in fata accesului in imobil, locuri de parcare supraterana pentru vizitatori, paza si supraveghere video permanenta, acces privat, retras de agitatia orasului dar in acelasi timp cu acces facil catre inima orasului.

In apropiere avem numeroase centre de invatamant – Mark Twain 7 minute, British School 12 minute, Little London 8 minute, Olga Gudynn 3 minute de mers pe jos.

Pentru cumparaturi, Shopping Jolie Ville Mall, Profi Supermarket, LIDL Iancu Nicolae, Baneasa Shopping City, Carrefour Pipera si numeroase Mega Image, Strip Mall.

 

Mijloace de transport – Statia STB Jolie Ville pentru autobuz 301 la doar 13 minute, iar la 5 minute avem statia de autobuz de la transport Voluntari pentru Linia 2 si Linia 167.

Centre Medicale – Family Clinic Pipera – 500 m si Biomedica 1,5 km.
Numeroase restaurante – Tecadra, Doncafe Braserie, Phill, Studio 80, Green Garlic, Casa Alba.

Zone de Recreere – Padurea Baneasa, parc Casa Alba, Gradina Zoologica, Splash Academy.

Daca aceasta este proprietate v-a starnit interesul, va asteptam sa stabilim o vizionare pentru a va convinge de toate detaliile enumerate pana acum!

General Information

Property Id : 29956
Property Size: 143.00 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Energy class: A+

On The Map

Other Features
Autobuz
Banca
Mall
Piata
RATB
Restaurant/pub
Scoala/gradinita
Supermarket
Zona comerciala

Olariu Lucian

Olariu Lucian

Skype: olariu.lucian.gabriel
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Olariu Lucian

Agent imobiliar premium

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Olariu Lucian
WhatsApp chat