We found 0 results. View results
Your search results

Iancu Nicolae apartament in Complex Residential premium

259.900 € |   bedrooms  | 3 bathrooms | 125.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Iancu Nicolae in apropiere de  Lidl  si la 500m de Jolie Ville va prezentam spre vanzare  un superb apartament de 3 camere in cel mai apreciat Complex Rezidential din Zona.
Pentru relaxarea locatarilor complexul dispune de o curte proprie, in care avem amenajat o piscina cu zona de plaja, foisor cu barbeque, loc de joaca pentru copii, locuri de parcare rezervate penrtru vizitatori, camere periimetrale si acces securizat . Acesta se afla in vecinatea a zonei comerciale Strip Mall Pipera si  la 5 minute de Centrul comercial Jolie Ville Baneasa.

Blocul este structurat pe S+P+3E iar apartamentul de vanzare se afla la etajul 2. Apartamentul are o suprafata construita de aproximariv 150 mp din care suprafata balconului este de 26mp. Apartamentul dispune de un living generos cu iesire pe balcon doua dormitoare fiecare cu baie proprie si dresing bucatarie generoasa si grup sanitar pentru oaspeti ce deserveste livingul.  Apartamentul se vinde impreuna cu 2 locuri de parcare incluse in pret.

Dezvolatat in zona de nord a Bucurestiului in zona  Iancu Nicolae complexul rezidential va poate oferi confortul de care aveti nevoie pentru locuinta mult visata sau si pentru o buna oportunitate pentru investitie in zona de nord in apropiere de Jolie Ville  cu acces facil catre Bucuresti atat prin Iancu Nicolae cat si Pipera Tunari.

Proprietatea este ideala pentru persoanele tinere sau pentru o familie care isi doreste altceva fata de proiectele din zona de Nord. Aceasta proprietate este ideala si daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile.

General Information

Property Id : 32031
Price: 259.900 €
Property Size: 125.00 m2
Rooms: 3
Bathrooms: 3
Energy class: A

On The Map

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

WhatsApp chat