We found 0 results. View results
Your search results

Iancu Nicolae apartament nou 4 camere cu terasa si curte

255.000 € +TVA |  3 bedrooms  | 2 bathrooms | 134 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Situat in zona Pipera – Iancu Nicolae, va propunem spre vanzare intr-un imobil recent finalizat de tip boutique, un superb apartament cu 4 camere situat la parter, apartament ce dispune de terasa si curte proprie.

Intr-o locatie atent aleasa, de unde poti ajunge rapid in nordul Bucurestiului, aceasta proprietate iti ofera toata linistea si confortul  necesar pentru a locui in conditii optime.

In afara faptului ca este localizat intr-una din cele mai bine cotate zone ale orasului, imobilul in care se afla amplasata locuinta, dispune de un numar redus de apartamente, ceea ce iti ofera intimitatea de care ai nevoie.

Datorita atat suprafetelor mari a ferestrelor cat si a orientarii catre Sud-Est, apartamentul este foarte luminos. Este compus din hol la intrare, living, bucatarie inchisa, hol, 3 dormitoare si 2 bai. Are o suprafata totala utila de 110 mp ce include si terasa.

Finisajele si dotarile sunt de foarte buna calitate, printre care amintim: tamplarie aluminiu cu geam tripan, centrala termica proprie, sistem climatizare centralizat, parchet triplu stratificat, gresie si faianta in bai, interfon, prize si intrerupatoare pentru curenti slabi, tv si internet.

Separat, se poate achizitona si loc de parcare, atat suprateran cat si subteran.

Imobilul se afla in apropiere prestigioase scoli internationale (Scoala Americana, British School, Liceul Francez), supermarket Lidl, Galeriile Jolie Ville, clinici medicale si are acces usor catre Baneasa Shopping City, Aeroportul International Henri Coanda, A3 si centura de nord a capitalei.

General Information

Property Id : 31750
Price: 255.000 € +TVA
Property Size: 134.00 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Energy class: A+

On The Map

Other Features
Autobuz
Banca
Hotel
Mall
RATB
Restaurant/pub
Scoala/gradinita
Supermarket
Zona comerciala

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Cristi Dan

Agent imobiliar OLIMOB

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat