click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
More Search Options
More Search Options
We found 0 results. View results
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Iancu Nicolae apartament nou 4 camere cu terasa si curte

255,000 Euro +TVA

Situat in zona Pipera – Iancu Nicolae, va propunem spre vanzare intr-un imobil recent finalizat de tip boutique, un superb apartament cu 4 camere situat la parter, apartament ce dispune de terasa si curte proprie.

Intr-o locatie atent aleasa, de unde poti ajunge rapid in nordul Bucurestiului, aceasta proprietate iti ofera toata linistea si confortul  necesar pentru a locui in conditii optime.

In afara faptului ca este localizat intr-una din cele mai bine cotate zone ale orasului, imobilul in care se afla amplasata locuinta, dispune de un numar redus de apartamente, ceea ce iti ofera intimitatea de care ai nevoie.

Datorita atat suprafetelor mari a ferestrelor cat si a orientarii catre Sud-Est, apartamentul este foarte luminos. Este compus din hol la intrare, living, bucatarie inchisa, hol, 3 dormitoare si 2 bai. Are o suprafata totala utila de 110 mp ce include si terasa.

Finisajele si dotarile sunt de foarte buna calitate, printre care amintim: tamplarie aluminiu cu geam tripan, centrala termica proprie, sistem climatizare centralizat, parchet triplu stratificat, gresie si faianta in bai, interfon, prize si intrerupatoare pentru curenti slabi, tv si internet.

Separat, se poate achizitona si loc de parcare, atat suprateran cat si subteran.

Imobilul se afla in apropiere prestigioase scoli internationale (Scoala Americana, British School, Liceul Francez), supermarket Lidl, Galeriile Jolie Ville, clinici medicale si are acces usor catre Baneasa Shopping City, Aeroportul International Henri Coanda, A3 si centura de nord a capitalei.

Your energy class is A+

A+

A

B

C

D

E

F

G

Property Id : 31750
Price: 255,000 Euro +TVA
Property Size: 134.00 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Energy class: A+
Destinatie: Locuinta
An constructie: 2020
Etaj: Parter
Eliberare proprietate: 2020-07-01
Nr Etaje: S+P+3E
Structura: Beton
RATB
Autobuz
Zona comerciala
Banca
Supermarket
Hotel
Mall
Restaurant/pub
Scoala/gradinita
walkscore48 / Car-Dependent more details here

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

185,000 Euro +TVA
Situat in zona Pipera – Iancu Nicolae, va propunem spre vanzare intr-un imobil recent finalizat de tip boutique, un [more]
2
2
129.00 m2
99,000 Euro
Dezvolatat in zona de nord a Bucurestiului , la liziera padurii Baneasa, proiectul de apartamente « Pipera apartmen [more]
2
2
95.00 m2

Contact Me

[recaptcha]

Compare Listings

WhatsApp chat