We found 0 results. View results
Your search results

Herastrau apartament prima inchiriere – calitate, rafinament si intimitate!

|  2 bedrooms  | 2 bathrooms | 117 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Situat in mijlocul cartierului, intre Satul Francez si Ramada Nord, imobilul din Daniel Danielopolu este un reper in peisajul imobiliar local. Construit  in anul 2006, imobilul dispune de parcare subterana, lifturi moderne, paza permanenta si locuri de parcare exterioare pentru vizitatori. Securitatea este unul din avantajele majore ale imobilului, in timp ce pozitionarea retrasa fata de strada confera un plus de liniste si intimitate.
Apartamentul propus spre inchiriere, este localizat in aripa de vest, dispune de avantajul pozitionarii cardinale dar si de cel al privelistii deschise.
Impartirea apartamentului este una aerisita, cu un living spatios si luminos ce se continua cu o zona de dinning. Mobilata si utilata complet, zona de zi confera un aer boem locuintei si va fi cu siguranta apreciata de potentialii chiriasi.
Langa living, gasim bucataria inchisa, mare, cu ferestre largi. Bucataria este la randul ei mobilata complet si dispune de suficient spatiu pentru a fi utilizata si ca loc de luat masa. In ce priveste utilarea, o combina frigorifica, un cuptor electric si o plita pe gaz completata de hota, sunt elementele principale.
Cele doua dormitoare sunt mobilate modern, mobilierul fiind nou. Pat de mijloc si un sifonier, comoda, noptiere-sunt elemente ce se regasesc in fiecare dormitor.
Apartamentul este dotat cu doua bai, una mica ce deserveste zona de zi si una mare, unde este montata si masina de spalat, ce deserveste cele doua dormitoare.
In dreptul livingului gasim o terasa mare, acoperita, ce poate fi accesata si din dormitor.
Impreuna cu apartamentul se inchiriaza si un garaj tip Klauss, situat in subsolul cladirii si care ofera locatarilor posibilitatea de a parca doua masini.
Toate utilitatile apartamentului sunt contorizate individual, apartamentul este dotata cu centrala proprie de apartament iar costurile de intretinere ale imobilului sunt cele mai mici din zona : aproximativ 200 de lei pe luna.
Apartamentul este recomandat pentru un expat sau un cuplu, el oferind necesarul de confort pentru acest tip de chirias. In plus, locatia va fi cu siguranta pe placul acestui gen de chirias

 

General Information

Property Id : 21468
Property Size: 117.00 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2

On The Map

Other Features
Hotel
parc

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Cristi Dan

Agent imobiliar OLIMOB

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat