We found 0 results. View results
Your search results

Giurgiului vanzare proprietate multifunctionala

|  5 bedrooms  | 4 bathrooms | 293 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Situata pe o strada linistita in zona Giurgiului-Luica, va prezenam spre vanzare o proprietate perfecta atat pentru locuinta cat si pentru sediul unei companii.

Amplasata pe un teren de 668 mp in forma de “L”, proprietatea se prezinta din 3 unitati locative individuale ce ofera in total un numar de 7 camere, bucatarie, 4 bai si dependinte cu o suprafata totala uitla de 230 mp.

Primul corp este structurat pe parter si mansarda unde la parter avem un living cu mini bar, hol, 2 camere, baie iar la mansarda avem o camera si baie. Al doilea corp prezent doar pe parter este compus din 2 camere, hol, baie, bucatarie si debara. Aceste doua corpuri comunica intre ele prin intermediul unei terase ce poate fi inchisa pe timp de iarna. Cel mai mic corp al proprietatii este dispus tot pe parter si este gandit ca o garsoniera compusa din hol, camera, baie si un spatiu de depozitare.

Curtea este structurata in si pe mai multe zone: zona de la intrare din fata garajului dublu este pavata cu dale, apoi gradina mare cu pomi fructiferi, alei pietruite, gratar.

Proprietatea poate avea functionalitati diverse: locuinta, pentru o familie mai numeroasa formata chiar din doua generatii sau pentru functionarea unei firme cu diferite domenii de activitate.

Zona linistita de case, proprietate aflata la 4 minute de mijloacele de transport in comun (tramvai, autobuz) 5 statii linie dreapta pana la Metrou Eroii Revolutiei, zona in continua dezvoltare cu magazine, Mall-uri, piete, spitale, scoli si licee in imediata apropiere.

Ma puteti contacta pentru detalii suplimentare si pentru vizionare!

General Information

Property Id : 31940
Property Size: 293.00 m2
Rooms: 7
Bedrooms: 5
Bathrooms: 4
Energy class: A
Garaj: Indisponibil
Garage Size: Indisponibil

On The Map

Other Features
Banca
Benzinarie
Central
Fastfood
Piata
RATB
Restaurant/pub
Scoala/gradinita
Zona comerciala

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Cristi Dan

Agent imobiliar OLIMOB

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat