faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Street View
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Floreasca vanzare apartamente 2 camere

Descriere

Agentia imobiliara OLIMOB va propune in exclusivitate la  vanzare un apartamente de 2 camere, situat in cartierul Floreasca – Barbu Vavarescu, zona Clubul Pescariu  intr-un imobil nou cu finalizare decembrie 2015.

Apartamentele din Floreasca – Barbu Vacarescu a fost special gandit pentru a fi un apartamente elegante cu ferestre mari luminoase si finisaje moderne.

Apartamentele  primitoare se afla in imediata vecinatate lacului Floreasca, la 5 minunte de parcul Verdi  in apropiere de: statie RATB, statie metrou  scoala, gradinita, magazin sau cluburi.

Apartamentul se afla la doar 5 minute de Kaufland Barbu Vacarescu, in nordul Bucurestiului – zona cu cel mai scazut nivel de poluare din oras.

Fie ca iti doresti o locuinta doar a ta sau fie ca doresti sa investesti, aceste apartamente le indeplinesc pe ambele. In zona se gasesc multe oficii si birouri, fapt ce determina ca apartamentele pentru inchiriere sa fie la mare cautare. Daca doresti sa investesti in ceva profitabil aceasta oferta iti sta la indemana. Plus, Agentia Imobiliara OLIMOB iti va asigura primii chiriasi absolut gratuit.

 


Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.

Această zonă sa dezvoltat foarte mult în ultimii ani, deaceea acest proiect fost gandit pentru a veni in ajutorul celor care lucreaza in zona de Nord si care trebuie sa strabata la orele de varf intregul oras pentru a ajunge la locul de munca. Floreasca este un cartier preponderent rezidential care se bucura de vecinatatea catre vest a zonei Dorobanti, in care se gasesc sucursalele celor mai multe banci, restaurante si cafenele, magazine alimentare, magazine de moda si centrul comercial din zona Aviatiei, Promenada Mall.

 

detalii apartamente pe saitul Floreasca Exclusive Residence

 

 

ID-ul proprietății : 11656
Dimensiune proprietate: 43,00 m2
Camere: 2
Dormitoare: 1
Baii: 1
2 camere
preț: 2 Euro
2 camere
Agentia imobiliara OLIMOB va propune in exclusivitate la vanzare un apartament de 2 camere, situat in cartierul Floreasca - Barbu Vavarescu, zona Clubul Pescariu intr-un imobil nou cu finalizare decembrie 2015.
2 camere cochet
preț: 70,000 Euro
2 camere cochet
2 camere extra
2 camere extra
2 camere large
2 camere large

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

Oferta apartament  inchiriere apartament 2 camere zona Barbu Vacarescu – Upground Residence. Avem placerea sa va of [Mai Mult]
1
2
80,00 m2
Situat intr-un imobil nou din cartierul Floreasca, apartamentul propus spre inchiriere se aflala etajul 1, intr-un [Mai Mult]
1
2
77,00 m2
Oferit spre inchiriere este acest duplex cu 3 camere situat la Parterul si etajul 1 al unui imobil cu 10 etaje, fin [Mai Mult]
2
2
110,00 m2
Acest apartament de trei camere iti va oferi tot confortul de care ai nevoie. Vei beneficia de trei camere complet [Mai Mult]
2
2
116,00 m2

Comparați ofertele

WhatsApp chat