faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Floreasca inchiriere vila cu un concept arhitectural deosebit

Unic si functional, la aceste 2 caracteristici ma rezum cand prezint aceasta proprietate spre inchiriere. Intr-o locatie selectata cu atentie, pentru a putea ajunge rapid oriunde in centrul sau nordul Bucurestiului care, desi situata intre doua artere intens circulate: Calea Dorobantilor si Calea Floreasca, iti oferta toata linistea si confortul necesar locuirii la standarde inalte.

In compartimentarea spatiului arhitectul a realizat o flexibilitate si fluiditate a spatiului pe orizontala cat si pe verticala. De asemenea functionalitatea si independenta spatiilor au fost astfel rezolvate incat, o familie sa isi poata desfasura activitatile in conditii optime.

Imobilul se desfasoara pe demisol, parter, etaj si mansarda, fiecare etaj fiind destinat unui anumit tip de activititate.

  • Demisol: bucatarie, spalatorie, gr. Sanitar, camara cca .30 mp, sas, scara interioara si camera tehnica;
  • Parter: sas, hol-vestibul, living amplu denivelat, dining, 2 grupuri sanitare, scara interioara si o terasa acoperita de cca. 60 mp;
  • Etaj 1: sas, birou si dormitor cu baie, dus si wc incluse volumul dormitorului matrimonial ;
  • Etaj 2 – Mansarda: sas, baie, 2 dormitoare si logie acoperita.

Spatiul interior central este luminat prin intermediul unui luminator plasat deasupra scarii interioare deschise, amplasata in centrul de greutate al casei.

Totul, de la concept si pana la constructia fizica, s-a realizat cu foarte mare atentie astfel incat rezultatul final sa fie la superlativ.

Imobilul se inchiriaza nemobilat si poate fi utilizat ca locuinta dar tot atat de bine, pentru activitate de birou, clinica medicala etc.

ID-ul proprietății : 25717
Dimensiune proprietate: 325,00 m2
Camere: 5
Dormitoare: 4
Baii: 5
Hotel
Parc
walkscore94 / Walker's Paradise mai multe detalii aici

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

Pozitionata ideal, aceasta vila poate deveni locuinta dumneavoastra imediat. Vila are o suprafata utila de 172mp co [Mai Mult]
3
4
172,00 m2
NEW 3,850 Euro
Floreasca inchiriere vila dispusa pe demisol, parter si 2 etaje cu o suprafata construita de 330 mp amplasata pe un [Mai Mult]
4
5
330,00 m2
/luna
Floreasca Lac vila de inchiriat intr-una din cele mai bune zone din Nordul capitalei, care ofera acces facil catre [Mai Mult]
4
5
580,00 m2

Comparați ofertele

WhatsApp chat