faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Floreasca inchiriere apartament 4 camere Parc Verdi

Acest apartament de patru camere este situat la etajul patru al unui imobil cu cinci nivele, finalizat in anul 2008. Este decomandat, are o suprafata totala de 185mp (164mp utili) si este compus din living, trei dormitoare, trei grupuri sanitare, o bucatarie complet separata si trei terase.

Livingul iti va pune la dispozitie un spatiu generos si te vei putea bucura de multa lumina naturala ce patrunde in interior prin suprafata vitrata larga. De aici vei putea pasi catre terasa principala a apartamentului (10mp), catre bucatarie si catre camerele destinate odihnei.

Zona de seara este compusa din trei dormitoare intime si spatioase iar spatiile de depozitare sunt completate de dressinguri incapatoare.

Aparatele de aer conditionat, centrala termica proprie si geamurile de tip termopan iti vor asigura confortul termic si vei dispune de conexiune la cablul tv si internet. Siguranta iti va fi garantata de usa metalica si accesul in imobil pe baza de interfon.

Imobilul se pe o strada linistita din zona Floreasca, aproape de un nou mall si de Calea Floreasca si vei descoperi in apropiere restaurante si cafenele, gradinite private, centre spa si sali fitness si doua parcuri.

Puteti inchiria acest apartament, nemobilat, pentru 2200 Euro/luna iar in garajul subteran ti-am rezervat doua locuri de parcare.

ID-ul proprietății : 24527
Dimensiune proprietate: 164,00 m2
Proprietate Lot Size: 185,00 m2
Camere: 4
Dormitoare: 3
Baii: 3
Hotel
Parc

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

Situat intr-un imobil nou din cartierul Floreasca, apartamentul propus spre inchiriere se aflala etajul 1, intr-un [Mai Mult]
1
2
77,00 m2
In zona de Nord a Bucurestiului, in vecinatatea lacului Floreasca, la 500 metri de Parcul Herastrau, avem placerea [Mai Mult]
2
2
144,00 m2
Floreasca vizavi de Kaufland Barbu Vacarescu, vanzare apartament de trei camere situat la  etajul 3 intru imobil di [Mai Mult]
64,00 m2
Oferit spre inchiriere este acest luxos apartament de 3 camere situat in linistitul cartier Floreasca. Acest aparta [Mai Mult]
2
3
153,00 m2

Comparați ofertele

WhatsApp chat