We found 0 results. View results
Your search results

Floreasca inchiriere apartament 4 camere Parc Verdi

|  3 bedrooms  | 3 bathrooms | 164 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Acest apartament de patru camere este situat la etajul patru al unui imobil cu cinci nivele, finalizat in anul 2008. Este decomandat, are o suprafata totala de 185mp (164mp utili) si este compus din living, trei dormitoare, trei grupuri sanitare, o bucatarie complet separata si trei terase.

Livingul iti va pune la dispozitie un spatiu generos si te vei putea bucura de multa lumina naturala ce patrunde in interior prin suprafata vitrata larga. De aici vei putea pasi catre terasa principala a apartamentului (10mp), catre bucatarie si catre camerele destinate odihnei.

Zona de seara este compusa din trei dormitoare intime si spatioase iar spatiile de depozitare sunt completate de dressinguri incapatoare.

Aparatele de aer conditionat, centrala termica proprie si geamurile de tip termopan iti vor asigura confortul termic si vei dispune de conexiune la cablul tv si internet. Siguranta iti va fi garantata de usa metalica si accesul in imobil pe baza de interfon.

Imobilul se pe o strada linistita din zona Floreasca, aproape de un nou mall si de Calea Floreasca si vei descoperi in apropiere restaurante si cafenele, gradinite private, centre spa si sali fitness si doua parcuri.

Puteti inchiria acest apartament, nemobilat, pentru 2200 Euro/luna iar in garajul subteran ti-am rezervat doua locuri de parcare.

General Information

Property Id : 24527
Property Size: 164.00 m2
Property Lot Size: 185.00 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3

On The Map

Other Features
Hotel
parc

Alexandru Laschescu

Alexandru Laschescu

Skype:
Phone: 0723411801
Mobile:
Email: office@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Alexandru Laschescu

Agent imobiliar

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Alexandru Laschescu
WhatsApp chat