click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Cautare avansata
we found 0 rezultate
Rezultatele cautarii tale

Floreasca 208

Tranzactionata

Arhitectura si design la cele mai inalte standarde. Ce iti poti dori mai mult de la o casa?

O locuinta unde lumina inunda spatiul interior, cu o arhitectura  contemporana gandita pana in cele mai mici detalii, cu vedere catre lacul Floreasca si o piscina unde te poti relaxa cu familia sau prietenii. Asa ar putea fi descrisa pe scurt Floreasca 208, una din cele mai frumoase proprietati din nordul Bucurestiului.

Ceea ce este special la aceasta proprietate, atat de meticulous planificata si realizata, este faptul ca a fost o casa gandita de un architect pentru uzul propriu. Fiind atat in postura de architect, cat  si beneficiar totul, de la concept arhitectural si pana la realizarea constructiei, totul este la superlativ.

Dincolo de numele Floreasca 208, un alias potrivit ar fi Casa Cameleon. Spatiile sunt ideale atat pentru potentialii cumparatori cu o familie numeroasa, care pun accent pe living-uri si modul de organizare al dormitoarelor, precum  si de cuplurile pentru care piscina, terasele  si zona de barbeque completeaza perfect principalele avantaje ale casei.

Cei 553 mp construiti, dintre care 335 mp utili dispusi pe S+P+2, ofera flexibilitatea necesara pentru a gasi destinatia potrivita fiecarui spatiu.  Cu 2 living-uri, dintre care unul la parter si unul la etajul 1 – ambele cu vedere catre Parcul si Lacul Floreasca,  dormitorul matrimonial cu  dressing si baie proprie, 3 dormitoare secundare, 3  bai, piscina plus terasa aferenta, la care putem adauga spatiul din subsol pretabil pentru o crama sau sala de sport, casa Floreasca 208 ofera tot spatiul de care poti avea nevoie. Cele doua curti au fost gandite astfel incat sa completeze atat imaginea arhitecturala, cat si functiunile casei. Cea din fata, prin care se face accesul dinspre Calea Floreasca, a fost planificata ca zona zona verde, iar cea din spate, fiind mai discreta, ca zona de relaxare si barbeque.

Solutiile tehnice vin sa completeze partea de concept architectural, la cele mai inalte standarde. 2 centrale termice, una pentru apa calda si una pentru caldura sau incalzire apei din piscina pe timpul verii, incalzire in pardoseala, aer conditionat centralizat cu 2 chillere (cate unul pentru fiecare etaj), boiler cu dubla serpentina pentru a putea integra in viitor sistem de panouri solare, sistem audio-video centralizat, sistem antiefractie interior-exterior cu camera desupraveghere cu vedere zi-noapte,  pardoseli si bai placate cu piatra naturala, fatade vitrate din aluminiu si sticle tip termopan cu parametri deosebiti, materiale de constructie de foarte buna calitate si sisteme constructive performante ce asigura consumuri reduse iarna-vara sunt numai cateva  din specificatiile acestei case care te vor face sa intelegi calitatea ridicata atat a conceptului cat si a realizarii acestei constructii.

Terasa cu piscina view 360
Vila Floreasca 360 view terasa5 (100%) 1 vote
Floreasca 208 view 360
Curte vila Floreasca 208 view 3605 (100%) 3 votes

 

Floreasca 208
5 (100%) 1 vote

Cartier::
State/County:
Judet: Romania
ID : 18321
Suprafata: 553 m2
Camere: 6
Dormitoare: 4
Baii: 4
Regim Inaltime: 0
Locuri Parcare: 2
piscina
parc
mijloace transport
curte proprie
nemobilat
restaurante
magazine
scoala
hotel
gradinita
aer conditionat
alarma
walkscore76 / Very Walkable more details here

Compara oferte

Proprietati similare

Tranzactionata

Floreasca vanzare casa Dorobanti

44 140 m2
Vila duplex de vanzare in zona Dorobanti – Bucuresti, reper Floreasca, avand 6 camer ...
Vila duplex de vanzare in zona Dorobanti – Bucuresti, reper Floreasca, avand 6 camere, 4 dormitoare, suprafat ...

Cristi Dan

Agent imobiliar OLIMOB
0744166474
cristi.dan@olimob.ro

Contactati-ma