Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Eminescu vanzare apartament cu 5 camere

150,000 Euro

In zona centrala a Bucurestiului, va prezentam spre vanzare, un apartament amplasat la etajul unu al unei cladiri construite in perioada interbelica.

Imobilul prezinta cate un apartament pe nivel, fiind structurat pe parter si patru etaje. Este amplasat pe strada Mihai Eminescu, in apropiere de Piata Gemeni si Colegiul National Cantemir Voda.

Cu o compartimentare functionala si o suprafata utila de 129 mp, apartamentul se afla la etajul unu si se compune din 5 camere, hol, bucatarie, baie, grup sanitar, camara, terasa inchisa si 2 blacoane.

Apartamentul este bine intretinut, incalzirea acestuia se face cu centrala termica proprie, dispune de aparate de aer conditionat, parchetul este din lemn masiv.

Datorita caracteristicilor acestui apartament – inaltimea camerelor, compartimentare, lumina naturala, si inclusisv amplasarea pe un singur nivel, acesta se preteaza a fi utilizat atat pentru locuinta cat si pentru birou.

Locatia permite accesul usor la mijloacele de transport in comun. In apropiere se afla piata, scoli, gradinite, liceu, magazine, restaurane, precum si parcul Ioanid si parcul Gradina Icoanei.

Conform listei PMB a imobilelor expertizate tehnic din punct de vedere al riscului seismic, cladirea este incadrata la U2.

Eminescu vanzare apartament cu 5 camere
Rate this post

ID-ul proprietății: 26905
Preț: 150,000 Euro
Dimensiune proprietate: 160,00 m2
camere: 5
dormitoare: 3
bai: 2
Hotel
Parc
walkscore98 / Walker's Paradise mai multe detalii aici

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Contacteaza-ma


Comparați ofertele

WhatsApp chat