We found 0 results. View results
Your search results

Dimitrov apartament 3 camere mobilat si utilat

118.000 € |   bedrooms  | 1 bathrooms | 71.68 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Situat la etajul 5 al unui imobil amplasat la intersectia dintre Soseaua Mihai Bravu cu Bulevardul Ferdinand I, va prezentam spre vanzare un apartament renovat recent, mobilat si utilat.
Cu o compartimentare semidecomandata, apartamentul are o suprafata utila de 71,68 mp la care se mai adauga un balcon inchis de 5,08 mp. Se compune din hol de intrare, living cu bucatarie semideschisa, al doilea hol ce face accesul catre cele doua dormitoare si baie.
Apartamentul a fost renovat complet, schimbata instalatia electrica si sanitara, montata centrala termica – Vaillant de 30kv, calorifere termostatate controlate cu aplicatie Honeywell, tamplarie PVC cu geam tripan fonic Kommerling cu rulou actionat prin telecomanda, sine pentru draperii actionate electric, parchet triplustratificat de 14 mm.
Apartamentul se vinde cu mobila noua, bucatarie cu mobila pe comanda din MDF, hota, plita gaz/electric, cuptor electric, masina de spalat vase, baie cu pardoseala din vopsea epoxidica, obiecte sanitare, masina de spalat rufe.
Imobilul este incadrat in clasa a-II-a de risc seismic.
In imediata apropiere este Colegiul Iulia Hasdeu, Scoala nr. 56, mijloace de transport in comun, inclusiv metrou Iancului la aproximativ 10 minute de mers pe jos.

General Information

Property Id : 41572
Price: 118.000 €
Property Size: 71.68 m2
Rooms: 3
Bathrooms: 1
Energy class: C

On The Map

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat