We found 0 results. View results
Your search results

Dacia inchiriere spatiu pentru birou

+TVA |  3 bedrooms  | 2 bathrooms | 127 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Strada Icoanei, un reper imobiliar de exceptie. Bulvardul Dacia, o artera impresurata de misiuni diplomatice si una dintre cele mai bune zona din Bucuresti. Si pentru o firma, indiferent de profilul si domeniul ei de activitate, adresa conteaza! Gandeste-te doar cum va fi sa le spui partenerilor, ca biroul tau e pe Icoanei, colt cu Dacia! Suna bine, recunoaste!
Asa ca daca esti in cautarea unei noi locatii pentru afacerea ta, iata ce avem pentru tine: un superb apartament de 4 camere, cu 127 mp utili, situat la etajul 2, al unui imobil construit in anul 1995. Imobilele construite relativ recent sunt o raritate in zona, asa incat esti cu atat mai norocos ca poti avea sediul intr-o cladire fara probleme cauzate de imbatranire.  Stim cat de important este confortul tau si al echipei tale, astfel incat acest apartament este prevazut cu aparate de aer conditionat pentru racoare pe timpul verii si cu centrala proprie de bloc, pentru caldura blanda pe timpul iernii. Proprietatea este amenajata cu parchet masiv, calorifere din otel si geamuri termopan cu rulouri exterioare. Cele doua bai sunt amandoua prevazute cu fereastra, iar apartamentul dispune de 3 balcoane, adica suficiente locuri de fumat incat sa aiba toti colegii loc pe balcon.
Bucataria este mobilata si utilata complet, in timp ce restul apartamentului este nemobilat,
Stim ca v-am atras atentia cu aceasta oferta deosebita si ca tot ce va doriti acum este sa veniti s-o vedeti. Asa ca ne puteti suna oricand, va stam la dispozitie pentru vizionare proprietatii si in 24 de ore va puteti incepe activitatea in noua locatie! E atat de simplu!

General Information

Property Id : 30088
Property Size: 127.00 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2

On The Map

Other Features
Banca
Benzinarie
Central
Centru universitar
Fastfood
Hotel
Intersectie circulata
parc
Piata
RATB
Restaurant/pub
Scoala/gradinita
Supermarket
Trafic Pietonal
Zona comerciala

Cristi Dan

Cristi Dan

Skype:
Phone: 0744166474
Mobile:
Email: cristi.dan@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Cristi Dan

Agent imobiliar OLIMOB

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Cristi Dan
WhatsApp chat