click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
More Search Options
More Search Options
We found 0 results. View results
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Dacia inchiriere spatiu pentru birou

+TVA

Strada Icoanei, un reper imobiliar de exceptie. Bulvardul Dacia, o artera impresurata de misiuni diplomatice si una dintre cele mai bune zona din Bucuresti. Si pentru o firma, indiferent de profilul si domeniul ei de activitate, adresa conteaza! Gandeste-te doar cum va fi sa le spui partenerilor, ca biroul tau e pe Icoanei, colt cu Dacia! Suna bine, recunoaste!
Asa ca daca esti in cautarea unei noi locatii pentru afacerea ta, iata ce avem pentru tine: un superb apartament de 4 camere, cu 127 mp utili, situat la etajul 2, al unui imobil construit in anul 1995. Imobilele construite relativ recent sunt o raritate in zona, asa incat esti cu atat mai norocos ca poti avea sediul intr-o cladire fara probleme cauzate de imbatranire.  Stim cat de important este confortul tau si al echipei tale, astfel incat acest apartament este prevazut cu aparate de aer conditionat pentru racoare pe timpul verii si cu centrala proprie de bloc, pentru caldura blanda pe timpul iernii. Proprietatea este amenajata cu parchet masiv, calorifere din otel si geamuri termopan cu rulouri exterioare. Cele doua bai sunt amandoua prevazute cu fereastra, iar apartamentul dispune de 3 balcoane, adica suficiente locuri de fumat incat sa aiba toti colegii loc pe balcon.
Bucataria este mobilata si utilata complet, in timp ce restul apartamentului este nemobilat,
Stim ca v-am atras atentia cu aceasta oferta deosebita si ca tot ce va doriti acum este sa veniti s-o vedeti. Asa ca ne puteti suna oricand, va stam la dispozitie pentru vizionare proprietatii si in 24 de ore va puteti incepe activitatea in noua locatie! E atat de simplu!

City:
State/County:
Country: România
Open In Google Maps
Property Id : 30088
Property Size: 127.00 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Destinatie: Birou
An constructie: 1995
Loc Parcare: 0
Etaj: 2
Eliberare proprietate: 2019-03-15
Nr Etaje: 4
Structura: Beton
RATB
Zona comerciala
Banca
Supermarket
Fastfood
Trafic Pietonal
Intersectie circulata
Benzinarie
Piata
Hotel
Central
Parc
Restaurant/pub
Centru universitar
Scoala/gradinita
walkscore99 / Walker's Paradise more details here

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

+TVA
Dacia, zona de prestigiu aflata foarte aproape de centrul Bucurestiului. La etajul 2 al unui imobil nou, inchiriem [more]
2
127.00 m2

Contact Me

[recaptcha]

Compare Listings

WhatsApp chat