Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Crangasi vanzare vila in zona linistita

Construita in anul 1994, cu influente ArtDeco, vila se remarca prin cateva elemente ce o fac deosebita – ferestre si spatii largi, scari placate cu marmura, cadre din beton armat si pereti grosi din caramida.

Casa este finisata cu materiale de calitate premium. Vila este localizata la doar 8 minute de metrou, Parcul si Piata Crangasi.

Cu o suprafata utila de 525 mp, este structurata pe demisol, parter, etaj si mansarda:

Demisolul prezinta un spatiu de recreere compus din  2 volume: o crama si o sala de biliard, alte cateva spatii auxiliare si garajul pentru 2 masini;

Parterul este alcatuit din camera de zi mare si luminoasa, sufragerie eleganta separata de restul casei printr-o usa masiva din lemn, bucatarie cu camara, vestibul, grup sanitar, scara secundara ce face legatura cu toate nivelurile casei, un hol spatios, o scara interioara principala, placata cu marmura ce face accesul la etaj, unde gasim 4 dormitoare fiecare cu dulapuri incastrate in perete, 2 bai si un balcon generos. Accesul catre mansarda se face pe scara secundara (in golul careia exista spatiu pentru a se monta un lift), unde se gaseste un apartament pentru oaspeti compus din 2 camere, o baie si o terasa de 70 mp.

Cu o functionalitate bine gandita, casa se preteaza ata pentru resedinta cat si pentru activitatea de birou.

Crangasi vanzare vila in zona linistita
Rate this post

ID-ul proprietății: 26472
Dimensiune proprietate: 380 000,00 m2
camere: 9
dormitoare: 6
bai: 6
Hotel
Parc

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Contacteaza-ma

Comparați ofertele