faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Street View
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Baneasa vanzare vila la pret de apartament Iancu Nicolae

175,000 Euro TVA inclus

Vanzare vila Iancu Nicolae Gradina Zoologica

Avem o veste buna pentru cei care sunt in cautarea unei case cu 3 camere, respectiv 2 dormitoare, intr-una din cele mai bine cotate zone din Nordul Bucurestiului.

Amplasat pe strada Potcoavei, in spatele bulevardului Iancu Nicolae, Concept 5 by S.A.I. reprezinta cea mai buna alternativa pentru cei care apreciaza atat linistea si confortul cat si calitatea constructiei si a finisajelor intr-un proiect cu un concept architectural modern.

2 pasi de Gradina Zoologica si padurea Baneasa, 5 minute de condus fata de cea mai mare zona comerciala din Bucuresti – Mall Baneasa, Carrefour, Ikea – sau de mall-ul Jollie Ville iti asigura in proximitate tot ceea ce ai nevoie.

Daca este cazul poti ajunge la oricare din cele mai bine cotate scoli din zona Pipera in 5-10 minute.

Proiectului Concept 5 by SAI va ofera 5 case dispuse pe parter si etaj, cu o suprafata total construita de 123,1 mp, respectic 102 mp util.

In zona de zi, dispusa pe parter, vei regasiun hol de acces, bucataria, locul de luat masa si livingul deservite de o baie. Livingul se continua cu o curte privata de aproximativ 30 mp.

Pe zona de noapte am preferat s ava putem oferi 2 dormitoare generoase, dresing si doua bai. Veti regasi schitele proprietatii in ultimele 2 fotografii.

Finisajele vor fi de cea mai buna calitate. Zugraveli lavabile, parchet stratificat, gresie si fainta de calitate superioara, placari cu sticla in bucatarie si bai, incalzire in pardoseala etc.

Ne-am selectat cu atentie furnizorii de material pentru a va putea livra cele mai inalte standarde. Printre brandurile selectate veti regasi Marrazi, Kludi, Grohe, Roca, Ideal Standard, Dierre Italia, Qfort, Uponor, Doka Romania, Holcim Romania, Sto, Duraziv, Mapei, Knauf.

Mai sunt disponibile unitatile 02, 03 si 04.

Te invit sa descoperi daca una din casutele noastre poate deveni Acasa pentru tine si cei dragi tie. Poti programa o vizionare contactandu-ma!

 

ID-ul proprietății : 23325
Preț: 175,000 Euro TVA inclus
Dimensiune proprietate: 123,00 m2
Proprietate Lot Size: 90,00 m2
Camere: 3
Dormitoare: 2
Baii: 3
Hotel
Plan parter Include Concept 5
Plan parter Include Concept 5
Plan etaj
Plan etaj

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

Pipera ansamblul rezidential pe marginea lacului Pipera – vanzare vila individuala. Va prezentam spre vanzare o sup [Mai Mult]
3
3
225,00 m2
Pipera vanzare vila in complex rezidential, in apropiere de rondul OMV, la doar cateva sute de metri de HUB-ul de c [Mai Mult]
2
2
140,00 m2
/luna
Va prezentam  spre inchiriere in Pipera, vila  compusa din P+1 situata  in ansamblul rezidential Class pe marginea [Mai Mult]
4
3
190,00 m2
Suntem in zona de nord a Capitalei, in cartierul Baneasa, pe strada Carbunarilor. Pentru o localizare cat mai corec [Mai Mult]
7
3
405,00 m2

Comparați ofertele

WhatsApp chat