click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
More Search Options
More Search Options
We found 0 results. View results
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Baneasa lake view apartament unic in complex residential

new/luna

Băneasa Lake View Residence oferta inchiriere apartament 4 camere semimobilat si complet utilat.  Apartamentul face parte dintr-un complex rezidential select din nordul Capitalei,in zona Baneasa(Nuferilor) ce va rezerva un cadru unic, unde va bucurati de conditii ireprosabile.

Imobilul se afla pe una dintre cele mai linistite si mai moderne zone din nordul orasului, la cateva minute de Petrom City, Romatsa, Facultatea Biotera si  cateva sute de metri de lacul Baneasa.

In zona se gasesc foarte multe cladiri noi, nelipsind facilitati precum restaurante, cafenele, mijloace de transport, sali fitness, centre spa.Proprietatea are suprafata utila de 170 mp se afla la etajul al 2-lea al unei cladiri de 5 etaje ce dateaza din anul 2008. Apartamentul este  decomandat si include zona de living cu bucatarie open space 3 dormitoare, 2bai cu cada  si un  terasa  de 25 mp. Apartamentul se preda semimobilat si este insotit de 2 locuri de parcare in garaj.Inca de la primii pasi in apartament, veti fi intampinati de livingul extrem de spatios  ce se continua cu o terasa inundata de lumina naturala, ideala pentru relaxare in aer liber.

Veti mai beneficia de ferestre de tip termopan, acces la cablu tv, lift de ultima generatie, senzori de incendii, aer conditioat Inverter, centrala termica, interfon.

Complexul este alcatuit din 3 blocuri construite in 2008, cu piscina, sala de sport, loc de joaca pentru copii si paza non-stop, pe un regim de inaltime de 4 etaje.

Pentru mai multe informatii nu ezitatii sa ne contactatii

Address: Straulesti
State/County:
Zip: Baneasa Lake View
Country: România
Open In Google Maps
Property Id : 26955
Property Size: 195.00 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Destinatie: Locuinta
Etaj: S
Structura: Beton
Hotel
walkscore65 / Somewhat Walkable more details here

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

Langa padurea Baneasa, amplasat in cartierul Greenfield, va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere situ [more]
1
63.00 m2
new +TVA
Va propunem sspre inchiriere un superb apartament situat in Baneasa la etajul 4 a unui imobil construit in anul 201 [more]
2
3
110.00 m2
/luna
Baneasa – Sisesti compex rezidential Atlantic City  inchiriere apartament 3 camere zona de Nord cu vedere pe [more]
2
2
90.00 m2
/month
4 rooms, 3 bedroom apartment for rent in Greenfield Very close to the airport and the northen part of Bucharest, wi [more]
3
2
103.00 m2

Olariu Lucian

Agent imobiliar premium
olariu.lucian.gabriel
Contact me

Contact Me

[recaptcha]

Compare Listings

WhatsApp chat