faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Baneasa Felicity inchiriere 2 camere

merita vazut /luna

Oferta inchiriere apartament 2 camere  in bloc nou, apartamentul este decomandat in  cartierul Padurea Baneasa sector 1, apartamentul se inchiraza impreuna cu 3 locuri de parcare in garaj.

Viitorii chiriasi se vor bucura de aerul curat al Padurii Baneasa in cele doua terase private, una de 100 mp si alta de 20 mp. Terasa cea mare este dotata cu un pavilion 3×3, un set de 4 scaune cu masa si un gril pe gaz. Terasa cea mica este dotata cu doua fotolii de rattan.

Pentru confortul dumneavoastra locuinta este dotata cu aer conditionat, doua televizoare Samsung smart TV (unul in living, unul in dormitor), saltea de dormit din spuma cu memorie si masina de spalat de ultima generatie cu functia de uscare.

Bucatatia este mobilata si utilata complet, avand in componenta un frigider frigider side-by-side de 570L cu dispenser pentru gheata, masina de spalat vase, cuptor electric, plita pe gaz, hota si cuptor cu microunde.

Complexul rezidential din care face parte apartamentul beneficiaza de paza si protectie non-stop, spatiu de joaca pentru copii, spatii verzi si teren de bascket/ fotbal.

Intretinerea pe timp de iarna este 230-270 lei pentru doua persoane. In acest pret intra si cheltuielile pentru paza si intretinere spatii verzi.

Pret inchiriere: 470 euro/ luna. Se solicita 1+1 (luna chirie plus una garantie)

Important:
* Apartamentul va fi disponibil incepand cu data de 3-4 septembrie.
* Fara animale de companie

 

ID-ul proprietății : 18745
Dimensiune proprietate: 55,00 m2
Camere: 2
Dormitoare: 1
Baii: 2
Parc

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

Langa padurea Baneasa, amplasat in cartierul Greenfield, va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere situ [Mai Mult]
1
63,00 m2
new +TVA
Va propunem sspre inchiriere un superb apartament situat in Baneasa la etajul 4 a unui imobil construit in anul 201 [Mai Mult]
2
3
110,00 m2
/luna
Baneasa – Sisesti compex rezidential Atlantic City  inchiriere apartament 3 camere zona de Nord cu vedere pe [Mai Mult]
2
2
90,00 m2
/month
4 rooms, 3 bedroom apartment for rent in Greenfield Very close to the airport and the northen part of Bucharest, wi [Mai Mult]
3
2
103,00 m2

Comparați ofertele

WhatsApp chat