faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Street View
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Balotesti vanzare vila cu piscina

new

Balotesti vanzare vila.

Alege sa te muti pe malul lacului intr-o vila cu piscina, construita in 2006, cu o priveliste superba spre lac si padure.

Vila are o suprafata desfasurata de 350mp, construita pe un teren de 1500mp cu piscina de 63mp si iesire directa la lacul Balotesti.

Imobilul este desfasurat pe parter si etaj plus un pod care este folosit ca spatiu de depozitare.

  • La parter avem un living spatios de 52mp, cu iesire spre o terasa de 18mp care face legatura cu zona cu piscina; tot la parter avem o bucatarie mare de 27mp, un dormitor/birou de 14mp, o baie si 2 spatii auxiliare.
  • Etajul vilei este destinat exclusiv zonei de dormit: aici avem 2 dormitoare cu iesire pe o terasa si deservite de o baie cu sauna, plus un dormitor matrimonial cu baie proprie.

Principalul beneficiu al acestei proprietati este amplasmentul pe malul lacului, accesul pe un drum asfaltat si utilitatile disponibile.

Localitatea Balotesti este la o distanta de 11 minute de Aeroportul Otopeni, la 20minute de Piata Presei si 30 minute de Piata Victoriei.

In prezent casa se prezinta intr-o stare relativ buna, necesitand cateva lucrari cum ar fi montarea termosistemului, zugravirea exterioara si cateva mici refaceri ale anumitor finisaje. Curtea libera este amenajata cu plante si pomi, inlcusiv zona de pe malul lacului.

Casa este potrivita pentru o familie cu copii care este in cautarea unui loc linistit si cu aer curat, situat in afara orasului, dar totusi accesibil din si spre Bucuresti.

Va asteptam la vizionare sa gasiti caminul de care aveti nevoie.

Sunati si programati o vizionare. ID intern: NB3946.

ID-ul proprietății : 25009
Dimensiune proprietate: 200,00 m2
Proprietate Lot Size: 1 539,00 m2
Camere: 5
Dormitoare: 4
Baii: 3
Parter vanzare vila Balotesti
Parter vanzare vila Balotesti
Vanzare vila cu piscina Balotesti si iesire lac . La parter avem un living spatios de 52mp, cu iesire spre o terasa de 18mp care face legatura cu zona cu piscina; tot la parter avem o bucatarie mare de 27mp, un dormitor/birou de 14mp, o baie si 2 spatii auxiliare.
etaj vanzare vila Balotesti
etaj vanzare vila Balotesti
Vanzare vila cu piscina Balotesti si iesire lac. Etajul vilei este destinat exclusiv zonei de dormit: aici avem 2 dormitoare cu iesire pe o terasa si deservite de o baie cu sauna, plus un dormitor matrimonial cu baie proprie.

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

inclus TVA
Suntem in Otopeni, la 400 de metri distanta de DN1, pe strada Grivita. Aici, un constructor cu experienta ridica do [Mai Mult]
3
2
136,00 m2
Vila Otopeni. Cea mai frumoasa, moderna si bine administrata suburbie a capitalei, a capatat in ultimii ani o dezvo [Mai Mult]
4
4
Haideti sa descoperim impreuna singura unitate individuala aflata la vanzare in aceasta parte a orasului Otopeni. S [Mai Mult]
4
3
177,00 m2
Bun venit in Otopeni! Opriti-va pentru cateva momente. Trageti aer adanc in piept, relaxati-va. Simtiti cum va patr [Mai Mult]
4
3
155,00 m2

Comparați ofertele

WhatsApp chat