We found 0 results. View results
Your search results

Balotesti vanzare vila cu piscina

new |  4 bedrooms  | 3 bathrooms | 200 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Balotesti vanzare vila.

Alege sa te muti pe malul lacului intr-o vila cu piscina, construita in 2006, cu o priveliste superba spre lac si padure.

Vila are o suprafata desfasurata de 350mp, construita pe un teren de 1500mp cu piscina de 63mp si iesire directa la lacul Balotesti.

Imobilul este desfasurat pe parter si etaj plus un pod care este folosit ca spatiu de depozitare.

  • La parter avem un living spatios de 52mp, cu iesire spre o terasa de 18mp care face legatura cu zona cu piscina; tot la parter avem o bucatarie mare de 27mp, un dormitor/birou de 14mp, o baie si 2 spatii auxiliare.
  • Etajul vilei este destinat exclusiv zonei de dormit: aici avem 2 dormitoare cu iesire pe o terasa si deservite de o baie cu sauna, plus un dormitor matrimonial cu baie proprie.

Principalul beneficiu al acestei proprietati este amplasmentul pe malul lacului, accesul pe un drum asfaltat si utilitatile disponibile.

Localitatea Balotesti este la o distanta de 11 minute de Aeroportul Otopeni, la 20minute de Piata Presei si 30 minute de Piata Victoriei.

In prezent casa se prezinta intr-o stare relativ buna, necesitand cateva lucrari cum ar fi montarea termosistemului, zugravirea exterioara si cateva mici refaceri ale anumitor finisaje. Curtea libera este amenajata cu plante si pomi, inlcusiv zona de pe malul lacului.

Casa este potrivita pentru o familie cu copii care este in cautarea unui loc linistit si cu aer curat, situat in afara orasului, dar totusi accesibil din si spre Bucuresti.

Va asteptam la vizionare sa gasiti caminul de care aveti nevoie.

Sunati si programati o vizionare. ID intern: NB3946.

General Information

Property Id : 25009
Property Size: 200.00 m2
Property Lot Size: 1,539.00 m2
Rooms: 5
Bedrooms: 4
Bathrooms: 3

On The Map

Parter vanzare vila Balotesti
Parter vanzare vila Balotesti
Vanzare vila cu piscina Balotesti si iesire lac . La parter avem un living spatios de 52mp, cu iesire spre o terasa de 18mp care face legatura cu zona cu piscina; tot la parter avem o bucatarie mare de 27mp, un dormitor/birou de 14mp, o baie si 2 spatii auxiliare.
etaj vanzare vila Balotesti
etaj vanzare vila Balotesti
Vanzare vila cu piscina Balotesti si iesire lac. Etajul vilei este destinat exclusiv zonei de dormit: aici avem 2 dormitoare cu iesire pe o terasa si deservite de o baie cu sauna, plus un dormitor matrimonial cu baie proprie.

Olariu Lucian

Olariu Lucian

Skype: olariu.lucian.gabriel
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Olariu Lucian

Agent imobiliar premium

Contact Me

Schedule a showing?
Call WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings

Olariu Lucian
WhatsApp chat