Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Apartament 3 camere inchiriere Arcul de Triumf

950 Euro

In apropiere de Arcul de Triumf si bulevardul Kiseleff, va prezentam spre inchiriere, un apartament situat in imobil nou.

Imobilul este amplasat la cateva minute distanta de parcul Herestrau si parcul Kiseleff, aveti in zona scoli, gradinite, sali de fitness si chiar piata. Totodata, aveti acces facil la mijloacele de transport in comun, de la autobuz, tramvai si pana la metrou, statia Aviatorilor se afla la 10 minute distanta.

Cu o suprafata utila de 90 mp,  apartamentul este compus din living, bucatarie semideschisa, hol, 2 dormitoare, 2 bai si balcon.

Apartamentul se afla la etajul 3, dispune de finisaje de calitate iar bucataria este mobilata si echipata complet cu aparatura electrocasnica.

Apartamentul se preteaza pentru locuinta si se inchiriaza complet mobilat. Pentru securitatea dumneavoastra, imobilul dispune de paza.

Apartament 3 camere inchiriere Arcul de Triumf
Rate this post

ID-ul proprietății: 27407
Preț: 950 Euro
Dimensiune proprietate: 90,00 m2
camere: 3
dormitoare: 2
bai: 2
Hotel
Parc

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

1,200 Euro / luna
Situat intre Parcul Kiselef si Arcul de Triumf, intr-un bloc nou, apartamentul propus spre inchiriere este amplasat [Mai Mult]
2
2
95,00 m2
900 Euro
In apropierea bulevardului Kiseleff si a Arcului de Triumf, va prezentam spre inchiriere, un apartament cochet, com [Mai Mult]
1
2
77,00 m2

Contacteaza-ma


Comparați ofertele

WhatsApp chat