faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Mai multe opțiuni de căutare
Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Cautare Avansata
Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Padurea Baneasa duplex de vanzare

Iti propunem spre achizitie un duplex cu 3 camere vecin cu padurea, amplasat intr-un imobil cu regim mic de inaltime, finalizat in anul 2007. Pozitionarea retrasa fata de strada confera un plus de liniste si intimitate.

Apartamentul este structurat pe demisol si parter inalt, gandit sa separe zona de zi de cea de noapte. Astfel, la parter avem holul de intrare, baia, cele doua dormitoare si scara interioara ce face legatura cu demisolul, unde gasim camera de zi si bucataria.

Apartamentul beneficiaza de 2 locuri de parcare –  un loc de parcare in curtea imobilului si al doilea in garajul propriu.

Datorita impartirii apartamentului, orientarii catre Sud si a ferestrelor largi apartamentul este luminos si aerisit.

Beneficiind de avantajele apropierii de padurea Baneasa, imobilul are acces din Sos. Bucuresti – Ploiesti. Statiile din Magistrala 6 ale metroului ce va lega  Aeroportul Otopeni de Bucuresti, vor fi amplasata in apropiere, in dreptul Liceului Francez, Baneasa Shopping City si Ambasada SUA.

Toate utilitatile apartamentului sunt contorizate individual, apartamentul este dotat cu centrala termica proprie iar costurile de intretinere ale imobilului sunt mici.

ID-ul proprietății : 23502
Dimensiune proprietate: 108,00 m2
Camere: 3
Dormitoare: 2
Baii: 1
Hotel

Anunturi imobiliare

Trebuie săLogare pentru a posta o recenzie

Listări similare

oferta +TVA
In imediata proximitate a Ambasadei SUA si a Carrefour Feeria, va propun spre vanzare un superb apartament situat i [Mai Mult]
2
3
170,00 m2
New
 Pipera – Ibiza Sol in vecinatatea la Scoala Americana in complexul rezidential IBIZA SOL va prezentam spre v [Mai Mult]
2
2
130,00 m2
new +tva
Barbu Vacarescu in vecinatatea parcului Verdi in Floreasca, va prezentam spre vanzare apartament de doua camere sit [Mai Mult]
1
1
60,00 m2
Pipera vanzare apartament 3 camere in  complex residential Green Vista in vecinatatea Scolii Ameriacane . Splendid! [Mai Mult]
2
2
87,00 m2

Comparați ofertele

WhatsApp chat