We found 0 results. View results
Your search results

apartament 2 camere Bucurestii Noi Atria Urban Resort

499 € |   bedrooms  | 1 bathrooms | 59.00 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Va oferim spre inchiriere un apartament superb, cu vedere catre piscina si orientat catre SUD, situat in Atria Urban Resort.
ATRIA URBAN RESORT este un loc aparte care propune, celor care locuiesc aici, un altfel de viata.
Apartamentul acesta este special, deoarece este unul din categoria celor mai spatioase, avand 59mp utili, plus un balcon. Principalul atuu este vederea catre piscina. Un alt element spectaculos este luminozitatea datorita ferestrelor mari. In apartament totul este nou, mobila si electrocasnicele sunt la prima utilizare, totul este aranjat cu bun-gust si grija. Apartamentul este decomandat, este mobilat complet, are bucatarie mobilata si utilata, centrala termica proprie, incalzire in pardoseala. Exista optiunea de achizitiona 1 loc de parcare (suplimentar fata de costul chiriei). Este situat la etajul 1 al unui imobil de 4 etaje, cu lift. Apartamentul este gata de locuit. In pretul afisat si impreuna cu apartamentul aveti inclus dreptul de a folosi toate facilitatile resortului. Suma de plata lunara a tuturor utilitatilor si facilitatilor resortului este rezonabila, dar nu este inclusa in pretul afisat al chiriei. Contorizarile utilitatilor sunt individuale. Atria Urban Resort este un loc unde poti locui zilnic dar sa te simti ca in vacanta.
Ca tot am adus vorba de Atria Urban Resort, acesta este un resort, nu un ansamblu rezidential clasic. De ce? In primul rand datorita conceptului urbanistic unic in piata rezidentiala din Bucuresti, cladiri cu regim mic de inaltime, cu distante mari intre acestea si FOAARTE MULT SPATIU VERDE in jurul acestora. Atria Urban Resort are pentru locuitorii sai un parc propriu, locuri de joaca pentru copii, alei de promenda si pentru sport, cate o piscina exterioara pentru fiecare imobil. Acestea ar fi doar cateva din beneficiile de care te poti bucura daca vei locui aici.
Ansamblul are in proximitate statiile de transport in comun urbane si periurbane-112, R476, R470-la poarta de acces, metrou la cca 15min, iar cu autoturismul este usor de ajuns pe DNCB-Soseaua de Centura, pe DN1, A1 sau A3, ori Aeroportul Otopeni.
In vecinatate gasim: Colloseum Mall, Leroy Merlin, Metrou Straulesti, Park&Ride Straulesti, Holcim, Italinox, Neste Automotive, Electrogrup, DB Schenker, Medcenter, Medicarom, ABC Service, Lidl sau Kaufland, cateva scoli si gradinite publice sau private.
Atria Urban Resort nu este doar un ansamblu rezidential, este o comunitate de oameni activi, majoritatea tineri, care se bucura impreuna de spatiu verde, piscina, loc de joaca.
Vino azi sa vezi!
Te poti muta chiar de maine !

General Information

Property Id : 33777
Price: 499 €
Property Size: 59.00 m2
Rooms: 2
Bathrooms: 1
Energy index: 106.84 kWh/m²a
Energy class: A

On The Map

Office olimob

Office olimob

Skype:
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: office@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Office olimob
WhatsApp chat