click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Cautare avansata
we found 0 rezultate
Rezultatele cautarii tale

13 Septembrie inchiriere apartament 2 camere bloc nou

475 Euro
exclusiv

In prezent, timpul si gradul de mobilitate ne determina majoritatea aspectelor vietii noastre: personal sau profesional, iar locatia buna a casei a devenit un factor indispensabil. Intotdeauna ne dorim sa fim cat mai aproape de centrele dezvoltate ale oraselor in care traim.

Noi va oferim aceasta oportunitate si va prezentam un apartament modern cu doua camere situat in zona 13 Septembrie, in imediata apropiere a hotelului Marriott si Piata Unirii.  Apartamentul propus spre inchiriere se afla la etajul 2 al unui bloc nou cu 5 etaje si are o suprafata utila de 57,1 mp care sint compartimentati in modul urmator: zona de living, bucatarie deschisa, dormitor, baie si balcon.

Zona de living este spatioasa si luminoasa datorita accesului direct la balcon. Mobila este atent selectionata, prezinta trasaturi moderne si se incadreaza perfect in design-ul camerei. Bucataria este complet mobilata si echipata cu cele mai recente electrocasnice: masina de splat vase, frigider si altele. Dormitorul este total mobilat, precum si baia care dispune de cabina de dus. Confortul dumneavoastra va fi sporit de aerul conditionat si centrala termica de apartament.

Zona va ofera o varietate larga de facilitati datorita vecinatatii cu Piata Unirii. Acest apartament este perfect pentru persoanele cu un stil activ de viata, mobil si energic. Va doriti sa echilibrati balanta Personal&Profesional? Contactati-ne chiar acum pentru o vizionare!

13 Septembrie inchiriere apartament 2 camere bloc nou
Rate this post

Cartier::
State/County:
Judet: Romania
ID : 23044
Pret: 475 Euro
Suprafata: 57 m2
Camere: 2
Dormitoare: 1
Baii: 1
Regim Inaltime: 0
Anul : 2014
Locuri Parcare: 1
Etaje: 2
mijloace transport
mobilat
restaurante
magazine
paza
scoala
hotel
gradinita
aer conditionat
lift
walkscore85 / Very Walkable more details here

Cristi Dan

Agent imobiliar OLIMOB
0744166474
cristi.dan@olimob.ro

Contactati-ma