We found 0 results. View results
Your search results

0% comision, Direct Dezvoltator – 2 camere Endora Residence – Voluntari

63.500 € |   bedrooms  | 1 bathrooms | 48.30 sq. ft. 

adauga la favorite

About this property

Endora RESIDENCE , cu un regim de inaltime de P+4E, reprezinta un proiect exclusivist cu doar 20 de apartamente, cu 2 si 3 camere, cu suprafete generoase, foarte luminoase si finisate modern, situat intr-o zona civilizata, intre cele doua paduri: Andronache si Boldu Cretuleasca.

Apartamentul nr.4, tip C este situat la etajul 1/4, decomandat, cu bucatarie deschisa dar care are posibilitatea de inchidere cu geam securizat glisant, are un geam mare la baie, 2 balcoane, unul de 6 mp si unul tip logie.

Locul de parcare se achizitioneaza separat, pretul variaza in functie de tipul parcarii: supraterane acoperit 6000 TVA inclus / semiacoperit 5500 euro TVA inclus / neacoperit. 5000 euro TVA inclus.

Detalii locatie Proiect: La numai 3 minute de bulevardul Eroilor, care face legatura rapid cu Soseaua de centura si autostrada Bucuresti-Ploiesti, accesul este foarte facil atat spre Centrul Bucurestiului cat si spre Centura Bucurestiului. Facilitati: Lidl, Mega Image Go, biserici, scoli si gradinite dintre care mentionam gradinita Bel Sorriso, sali de sport, restaurant. Transport STB si microbus. Daca va aflati in cautarea unei locuinte cu un design modern si care sa va confere siguranta si confort, Endora Residence va invita in strada Galata nr. 62 primind tot suportul in alegerea celui mai potrivit apartament.

General Information

Property Id : 32672
Price: 63.500 €
Property Size: 48.30 m2
Rooms: 2
Bathrooms: 1

On The Map

Lucian Olariu

Lucian Olariu

Skype:
Phone: 0728896553
Mobile:
Email: lucian.olariu@olimob.ro

Contacteaza-ma

Schedule a showing?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Compare Listings

Lucian Olariu
WhatsApp chat