Rezultatele cautarii tale

Perla Residence

Ansamblu Residential Perla Residence

Situat in partea de nord a Bucurestiului, perla-nordin zona Pipera, la mica distanta de padurea Baneasa, complexul Perla Residence se afla in proximitatea soselei principale, cu acces direct catre centrul orasului.

Lacul Pipera, aflat la cativa metri de zona rezidentiala, ofera complexului o frumusete unica si numeroase avantaje in materie de confort, distractie si petrecere a timpului liber.

Perla Residence – oaza ta de liniște și relaxare!

 

 

perla-residence-9Perla Residence  nu se compara cu nimic din ce ai vazut pana acum… o combinatie de stil, arhitectura moderna si liniste intr-un ambient select. O senzatie de exclusivitate si privilegiu la care unii doar viseaza.

Compania Crown Constructions si-a inceput activitatea in Romania in septembrie 2005, achizitionand 10.000 mp de teren langa Lacul Pipera. Pe aceasta proprietate, s-a inceput constructia unui complex rezidential numit Perla Residence.

 

Adauga Oferta imobiliara

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Ataseaza

Mesaj

Perla Residence Pipera

Despre Perla Residence

Au construit 82 de apartamente cu 2, 3, 4 camere, trei vile cu vedere la lac, un club, o sala de fitness, un mini market si de asemenea alte facilitati cum ar fi parcarea subterana.

perla-residence-11Perla Residence este un mediu lipsit de trafic, existand 2 drumuri care deservesc doar situatiilor de urgenta. Cei 6200 mp de facilitati subterane cu peste 130 de locuri de parcare si locuri de depozitare, satisfac preferintele tuturor, atat ale locuitorilor cat si ale vizitatorilor.

Perla Residence ofera trei tipuri de apartamente care satisfac toate asteptarile in materie de confort si utilitate, intr-o conceptie arhitectonica moderna imbogatita cu elementele stilului mediteranean, balcoane spatioase si pergole elegante.

Perla Resedence pe langa apartamentele moderne poseda si cateva vile. Suprafata construita a acestora este intre 196 mp si 219 mp, cu balcoane sau terase intre 60 mp si 80 mp.

Pentru vile s-au amenajat cate un sau doua locuri de parcare.

Pentru apartamente exista o parcare subterana care adaposteste pana la 130 de vehicule. In plus, aici veti gasi spatii separate de depozitare destinate fiecarui apartament, precum si acces direct catre toate celelalte utilitati de suprafata ale complexului.

  • Studiouristudio_plan

    Suprafete cuprinse intre 52 mp si 55 mp
Apartamente 2rooms_typea-plan
cu 2 camere
Suprafete cuprinse intre 60 mp si 73 mp
Apartamente 3rooms_plan
cu 3 camere
Suprafete cuprinse intre 87 mp si 117 mp
Apartamente apartament-4-camere-perla-nord
cu 4 camere
Suprafete cuprinse intre 176 mp si 180 mp
+ Apartamente tip studio
  • Studiouristudio_plan

    Suprafete cuprinse intre 52 mp si 55 mp
+ Apartament 2 camere
Apartamente 2rooms_typea-plan
cu 2 camere
Suprafete cuprinse intre 60 mp si 73 mp
+ Apartamente 3 camere
Apartamente 3rooms_plan
cu 3 camere
Suprafete cuprinse intre 87 mp si 117 mp
+ Apartamente 4 camere
Apartamente apartament-4-camere-perla-nord
cu 4 camere
Suprafete cuprinse intre 176 mp si 180 mp

Beneficii și facilități de 5 stele

Toate facilitățile Complexului Perla sunt amplasate aproape de lac, într-un loc special care oferă un vast spațiu de relaxare, atât afară cât și în interior.

Poziționarea pe malul lacului iți asigură un cadru ideal pentru pescuit, plimbări cu barca și multe alte activități de petrecere e timpului liber.

Siguranță

Proprietatea este protejată cu sistem de alarmă și camere de supraveghere. Paznici calificați angajați de o companie de securitate sunt în zonă 24 de ore din 24.

Calitate

Construcția de calitate din Complexul Perla oglindește standardele ridicate ale companiei Crown Constructions. Toate materialele, cum ar fi gresia, parchetul, marmura, tâmplăria, etc., precum și zonele comune (ex. lifturile), sunt de o calitate excepțională.

 

Relaxare

Perla Residence reprezintă o oază de liniște și stil, creată special pentru cei care își doresc ca “acasă” să însemne relaxare, siguranță și o comunitate de calitate.

Perla Residence
5 (100%) 1 vote