click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
More Search Options
More Search Options
We found 0 results. View results
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Greenfield vanzare apartament 3 camere

Complex rezidential Greenfield – vanzare apartament de 3 camere, situat in cartierul Baneasa, zona Gradina Zoologica – Padurea Baneasa, intr-un imobil construit in anul 2008.apartament greenfield1vanzare

Apartamentul din Greenfield este decomandat, elegant, luminos, cu finisaje moderne.

Se afla la etajul 2din 2, beneficiaza de o suprafata de 97 mp, din care face parte un living frumos – cu balcon  de 7 mp- bucatarie, baie, grup sanitar si doua dormitoare spatioase.

Apartamentl este un adevarat camin, acest apartament primitor se afla la intrarea in complexul Greenfield, cu o vedere superba spre padurea Baneasa, in apropiere de: statie RATB, scoala, gradinita, magazin sau terasa.

Apartamentul se afla la doar 5 minute de centrul comercial Baneasa, in nordul Bucurestiului – zona cu cel mai scazut nivel de poluare din oras.

3 camereAmplasat in inima padurii Baneasa, cartierul Greenfield este o oaza de liniste – in afara junglei urbane; aici sunt constructii cu regim mic de inaltime, inconjurate de spatii verzi, ample, dar si o comunitate selecta, cu vecini deosebiti.

Sfidand parca agitatia si poluarea orasului, complexul rezidential Greenfiled este destinat cu precadere celor care activeaza in zona de centru-nord a Bucurestiului si care isi doresc mai multa verdeata si mai putine blocuri cenusii in vecinatatea locuintei.

 

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare are cateva avantaje care merita mentionate:apartament greenfield6vanzare


- compartimentare decomandata,

– bucatarie cu fereastra spre padure,

– geam la baie – lumina naturala,

– centrala termica proprie,

– aer conditionat

– living cu vedere spre padurea Baneasa,

– loc de parcare propriu,

– acces facil (se afla la intrarea in complex),

– acces facil la pistele de biciclete din Padurea Baneasa,

– complex pazit 24/7


Ideal pentru persoanele tinere, pentru o familie care isi doreste altceva sau pur si simplu daca sunteti in cautarea unei investitii profitabile, aceasta proprietate este potrivita oricui.

 [button URL=”http://olimob.ro/listing/3-camere-greenfield-vanzare/”]Pentru mai multe detalii Apartament Greenfield [/button]

Compare Listings

WhatsApp chat