Rezultatele cautarii tale

Gafencu 49

Gafencu 49 Residence

Proiectul 49Gafencu, se prezinta ca un ansamblu rezidential cu personalitate, ce vine cu un concept nou pe piata imobiliara romaneasca. Este creat pentru ca locatarii sai sa beneficieze de confortul unei locuinte spatioase cat si de facilitatile unui hotel de 5 stele.
.

 

 

 

0%comision la achizitie

Adauga Oferta imobiliara

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Ataseaza

Mesaj

Denumit dupa numele strazii, este proiectul cu cel mai mare regim de inaltime din imediata apropiere a Parcului Herastrau si a Satului Francez. Desfasurat pe o suprafata de 35.000 mp si structurat pe 2S+P+11Duplex, proiectul ofera un numar de 110 unitati locative si 210 locuri de parcare.

 

 

 

Dezvoltatorul proiectlui este compania SKV Properties, detinuta de familia Anghel care a dezvoltat de-a lungul anilor, mai multe ansambluri rezidentiale in zona cuprinsa intre Soseaua Nordului si Caramfil.

 

Proiectul Gafencu 49 prezinta o varietate de tipuri de 49-gafencu-piscinaapartamente prin suprafata si compartimentare, oferind cumparatorilor, posibilitatea alegerii unui model in functie de preferintele si nevoile acestora.

Amplasarea complexului la o distanta mare de cladirile invecinate, ofera un grad ridicat de intimitate si confort.

 

49-gafencu-receptieFacilitatile oferite de complex sunt concepute pentru a oferi cel mai inalt grad de confort si siguranta al locatarilor, astfel, au fost gandite serviciile unui valet parking, receptie la intrare, piscina, sala de fitness, sauna, spatiu amenajat pentru copii, salon de infrumusetare, cafenea.

Finalizarea proiectului este preconizata in Primavara anului 2017

Gafencu 49
5 (100%) 6 votes