We found 0 results. View results
click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Aviatorilor vanzare apartament

Aviatorilor, vanzare apartament de exceptie, 3 camere situat la etajul 1 a unei vile

vanzare apartament

dispusa cu 4 nivele, D+P+2E, construita in jurul anilor 1940 din caramida pe structura de beton, cu plansee de beton. Apartamentul se afla la 2 minute de pa

rcul Kiseleff  si 5 minute de parcul Herastrau si Charles de Gaulle.

Apartamentul are o suprafata utila de 93 mp, dispune de trei camere, bucatarie complet mobilata si utilata, baie, debara si balcon, Apartamentul a fost complet renovat in anul 2003 apoi, zugravit in 2014 astfel gata amenajat pentru noii proprietari. Din finisajele folosite amintim, parchet din lemn masiv, geamuri termopan din aluminiu, la exterior au fost montate jaluzele, usi interioare din lemn, usa de la intrare a fost inlocuita cu una metalica. Incalzirea se face cu centrala termica proprie, De Dietrich, instalata in bucatarie. Livingul si cele doua dormitoare au fiecare cate un aparat de aer conditionat.

Impreuna cu apartamentul se achizitioneaza si o boxa situata la demisol de 7 mp.

vanzare apartamentApartamentul  este amplasat in una din cele mai bune zone ale Capitalei, cu vecinatati selecte, intr-o zona de lux, linistita, cu imobile cu regim mic de inaltime, spatii verzi, vegetatie matura si acces catre numeroase obiective de interes: Parcul Herastrau la cateva minute de mers pe jos, statia de metrou Aviatorilor sau Victoriei, piata 1 Mai, clidiri de birouri, magazine, supermarket-uri, scoli, gradinite, clinici si cabinete medicale, banci, after-school.

Apartamentul este liber, se preteaza atat pentru rezidenta cat si pentru office, viitorul proprietar se poate muta oricand.

 

[button URL=”http://olimob.ro/listing/aviatorilor-vanzare-apartament/”]Pentru  detalii oferta [/button]

 

PopaSavu04_1600x1200 popa savu nou-schita PopaSavu02_1600x1200 PopaSavu08_1600x1200

Compare Listings

WhatsApp chat