We found 0 results. View results
click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Apartamente Nord Lane Residence

Ansamblul rezidential

Nord Lane Residence

este situat nordul  Capitalei, intre lacul Grivita si padurea Baneasa cu acces direct atat din DN1 cat si din Soseaua de Centura sau oras.

North Lane Residence raspunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra pentru standarde de viata ridicate. Rafinamentul finisajelor, calitatea deosebita a serviciilor si facilitatilor oferite, splendida vedere catre Padurea Baneasa si catre Lacul Grivita transforma acest complex rezidential in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze din plin de avantajele orasului, dar si de posibilitatea de a evada, oricand doresc, din atmosfera specifica unei metropole.

 

North Lane Residence este un ansamblu format din mai multe cladiri cu regim de inaltime 1S+P+6E ÷ 2S+P+6E ÷1S+5E situate pe Bd. Apicultori si Gh.Ionescu Sisesti nr.225c

Blocurile sunt compuse din garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere. La etajele 6, sunt amplasate apartamentele Penthouse iar la parter sunt apartamente cu gradina.

 

Calitatea superioara a constructiei este data de:

 • Structura cladirilor este de calitate superioara, pe cadre de beton, cu radier general, rezistente la cutremur de 8,5 pe scara Richter;
 • Hidroizolatii traditionale pentru terase si balcoane si verticale pentru peretii subsolurilor;
 • Balcoanele si terasele sunt prevazute cu scurgeri direct in canalizare;
 • Compartimentarile interioare sunt exclusiv din BCA si sunt tencuite (nu sunt din gips-carton);
 • Finisaje si dotari de calitate: granit pe holuri, balustrade aluminiu eloxat, lift Schindler – 9 persoane
 • Rampele de acces in parcarea subterana sunt moderne, avand degivrare;
 • Fiecare apartament este contorizat separat pentru utilitati: curent electric, apa, gaze (centrala termica proprie cu contor de gaze montat in exterior);
 • Design exterior modern cu placaj ceramic combinat cu tencuiala acrílica;
 • Glafurile exterioare sunt HELOPAL;
 • Instalatiile de incalzire si alimentare cu apa sunt din cupru (nu sunt din pexal sau polipropilena);
 • Instalatia electrica este realizata prin teava in pardoseala;
 • Aparatele de aer conditionat sunt instalate cu scurgerea condensului direct in canalizare;

Garsonierele au suprafeteGarsoniera Nord Lane cuprinse intre 42 mp si 53 mp construiti si sunt situate de la parter la etajul 5, fiind disponibile in mai multe variante: cu gradina, cu terasa/ balcon, fara terasa.

Apartamentele cu 2 camere2 camere Nord Lane au suprafete intre 47 mp si 119 mp construiti si sunt situate intre parter si etajul 5. Apartamentele situate la parter au gradina proprie sau balcon. Datorita compartimentarilor flexibile, unele apartamente de doua camere pot fi transformate in garsoniere generoase.

Apartamentele cu 3 camere au screen-shot-2016-09-27-at-15-19-19suprafete intre 81 mp si 147 mp construiti si sunt situate intre parter si etajul 5. Sunt disponibile sub diferite compartimentari, toate bucurandu-se de avantajul de a avea partea de zi foarte bine delimitata de dormitoare.

Apartamentele cu 4 camerescreen-shot-2016-09-27-at-15-21-39 au suprafete cuprinse intre 162 mp si 201 mp construiti. Sunt situate intre etajul 1 si etajul 5 si dispun de terase generoase si insorite fiind orientate spre partea de sud. Aceste apartamente sunt ideale pentru familiile numeroase sau pentru persoanele care doresc sa-si amenajeze si un birou in interiorul locuintei.

Apartamentele Penthouse fiind penthouse-nord-lanesituate la etajul 6 al imobilelor ce compun ansamblul rezidential, ofera o panorama deosebita catre padurea Baneasa si Lacul Grivita. Au suprafete de la 291 mp la 418 mp construiti si sunt disponibile in varianta de 4 camere sau 5 camere, toate dispunand de terase generoase si insorite.

 

North Lane Residence este situat in partea de nord a capitalei, in zona Baneasa. Blocurile se bucura de o pozitie privilegiata, fiind amplasate intre Lacul Grivita si Padurea Baneasa cu priveliste la lac, intr-o zona complet noua, din punct de vedere al infrastructurii (canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, retea NetCity-telecomunicatii, iluminat stradal, 4 benzi de circulatie, trotuare generoase etc.).

Mijloace de transport : 205 spre Gara de Nord, 261 spre Piata Presei Libere – Zona Comerciala Baneasa (Ikea, Feeria, Carefour, Bricostore, Metro), 112 spre metrou Pipera – Aurel Vlaicu, in constructie statia de metrou Straulesti.

Sos. Gh. I. Sisesti, una dintre cele mai noi zone ale capitalei, are o infrastructura complet definita, astfel incat nu vei fi deranjat de dezvoltarea altor constructii in zona. Terasele si balcoanele generoase ale apartamentelor iti vor oferi privelisti deosebite catre Padurea Baneasa si catre Lacul Grivita, iar la 5 minute ai acces direct (statie de autobuz ) catre cea mai noua zona comerciala a orasului ( Baneasa Shopping City si Centrul Comercial FEERIA).

Adauga Oferta imobiliara

  Numele (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul

  Ataseaza

  Mesaj

  [recaptcha id:6Lfx3XcUAAAAALaV_uxPLYLLGg5BMaIiQLYhkWU_ class:6Lfx3XcUAAAAAJIz_sE8xdCrL0gSPfNP9m1Og_X0]

  SCOPUL SERVICIILOR DE ADMINISTRARE

  ian. 15, 2016
  –   reducerea costurilor de intretinere –   cresterea veniturilor din chirii –   reducerea timpul ...
  Continue reading

  Cui se adreseaza aceste servicii?

  ian. 14, 2015
    Aceste servicii se adreseaza tuturor proprietarilor care detin apartamente, case, vile, plus alte tipuri de ...
  Continue reading

  Ce este administrarea de proprietati

  ian. 13, 2015
  Ce este administrarea de proprietati? Administrarea de proprietati este un serviciu nou aparut si promovat pe piata ...
  Continue reading

  Servicii administrare de proprietati

  ian. 12, 2015
  1. Stabilirea unui orar de intretinere si vizitare periodica pentru a verifica starea proprietatii 2. Coordonarea l ...
  Continue reading

  Compare Listings

  WhatsApp chat